Miért vacog inkább az ajtóban, minthogy hátramenne a házába?
Figyelt kérdés
A nagy már bemegy a helyére, de a kicsi itt vacog az ajtó előtt, kaját kunyerálni szokott ide jönni, ezért adtam neki egy kis levest/fasírttal, de nem megy a helyére. Éjszaka is itt vacogott.
Rakjak be a helyére kaját?
2017. jan. 7. 09:15
1/11 anonim válasza:
Kistestű kutyát nem tartunk kint, főleg nem ilyen hidegben. Miért nem engeditek be legalább az előszobába?
2/11 anonim válasza:
Nem, hanem a kutyát engedd be a lakásba, legalább éjjelre.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem engedhetem be sajnos :(
2017. jan. 7. 09:29
4/11 anonim válasza:
Miért? Akkor miért nem olyan kutyát tartotok ami bírja az ilyen hidegeket?
5/11 anonim válasza:
A folyamatos remegéstől és a hidegtől tönkre fognak menni az ízületei. Úgyhogy vagy engedd be, vagy keress neki megfelelő gazdát.
6/11 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok, nem az én kutyám. A helyén jó az idő, csak az kéne, hogy ott maradjon.
2017. jan. 7. 09:45
7/11 anonim válasza:
Nem szabad kint hagyni, főleg amilyen hidegek mostanában vannak, valahogy be kell zárni. Mármint körbekeríteni éjszakára a kutyaházat, és becsukni. Vagy nálunk úgy lett megoldva, hogy a lépcső aljánál van egy kiskapu, és mikor látja, hogy nem tud az ajtóhoz feljönni, akkor bemegy a házba.
8/11 A kérdező kommentje:
Az én kiskutyám 12 hetes, Ő bent van. De ők kinti kutyák, nem engedik be őket :(
Ha rakok be neki kaját a helyére bentmarad szerintetek?
2017. jan. 7. 10:01
9/11 A kérdező kommentje:
Zárjam be, de akkor oda piszkít, nem?
Nincs tobb szalmánk sajnos, hogy cseréljem neki.
2017. jan. 7. 10:05
10/11 anonim válasza:
Nem, a kajától nem fog bent maradni. Megeszi, kijön. A helyén is fázik gondolom, ezért van az ajtó előtt, mert szeretne bemenni.
Kié a kutya? Azzal kellene beszélni, hogy vigye be meleg helyre. Vagy legalább egy fűtött melléképület, garázs nincs, ahova be lehetne engedni éjjelre legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!