Közeledik a szilveszter. A kutyám HALÁLOSAN retteg a petárdázástól, ilyenkor hetekig bepisil inkább, minthogy a veszedelmes utcára kelljen lépnie. Van, akinek sikerült valamilyen módszerrel csillapítani ezt az őrületet a kutyában?
Vegyél neki kutya füldugót, vagy köss rá egy mp3 lejátszót. :D
Viccet félre téve ha szoba kutya akkor kapcsold be neki a tv-t kicsit hangosabbra had nézze.
De a legjobb lenne ha ki viszitek falura aznap estére.
hello
nekem németjuhászom van 2éves, 1éve jarunk kutyasuliba,örzö-védözés közben pisztollyal is szoktunk dolgozni,(mármint a kiképzönél van) és arra meg sem nyikkan ,, meg a különféle zajoktol sem fél,de a petárdátol szinte megőrűl, és fél töle én sem tudom mit kellene tenni,,tavaly probáltuk bevinni a házba,de 10 percet sem birt ki.
ez a nyugtato dolog hogy müködik,mennyivel elöbb kell bedatni a kutyának?
csak inekcioban van ,vagy pedig tablettában is van?
jo lnne tudni,,
minden állat ösztönösen kerüli az ilyen hangokat(pl.mennydörgés)...ha már egy komoly fóbiát sikerült kialakítani akkor deszenzibilációs tréninggel megszüntethető(kutyapszichológus, rehabilitációs szakértő segíthet ebben)
egy kutya minden pillanatban visszajelzést vár az embertől az őt érő környezeti hatásokat ez alapján kategorizálja -ha ilyenkor pl. simogatjuk akkor megerősítjük félelmét és lelki zavarokat idézünk elő, ha természetesen tudunk viselkedni így megelőzhetjük, feloldhatjuk a fóbiáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!