Szerintetek megfelelő lenne számomra ez a kutyás tábor?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és van egy keverék kutyám (sajnos nem ivartalnitott,de már gyűjtöm a pénzt) és apu ezt a tábort találta nekem:
Szerintetek ez jó tábor?Esetleg tapasztalat az e féle táborokról?Vagy tudtok ajánlani mást??
Fontos,hogy a korhatár a 14 év körül legyen,mert szerintem ez számit ha már ennyi pénzt rászánok akkor ne 20on évesekkel tölstem el,mert szerintem nem kiváncsiak rám meghát értitek :D
És attól mehetek,hogy nem ivartalanitott??2 éves!Kérdezzetek és válaszolok,ha valami nem tiszta.
őő hát nem tüzel mivel KAN,ezért is szerintem elég nagy baj lenne,hisz már ivarétt (kb.2 éves)...:/
Ha szuka lenne akkor azért nem aggódnék ennyire ha nem tüzelne,de ő kan.
Köszi,hogy írsz.
Holnap emailben/telefonon megkérdezem meg azt is,hogy a kutyának mit kell vinni meg,hogy a kutya eledelét állják vagy nekem kell vinni (gondolom nekem kell)meg van még pár kérdésem és majd megkérdezem eztis.
NAGYON FÉLEK ETTŐL A TÁBORTÓL.KÉRLEK ÍRJATOK TAPASZTALOKAT IS!
És neked meg tényleg köszi,hogy írsz :)
Ja nem semmi,úgyis kislányos viselkedése van :D
Meghát én nem írtam,hogy kan,mikor ez a legfontosabb,de nem ""cink"" mikor megpróbál majd párosodni és kapaszkodni akar a szuka kutyára?Szerintem az olyan kellemetlen,ezért kéne ivartalanitani remélem sikerülni fog,mert ha nem..ígyis annyira félek,nemhogyha még kanosan állitunk oda :D:D
"Sziasztok!
14 éves lány vagyok és van egy keverék kutyám"
:):)
Igen az lenne a legjobb..csak ott van az a fránya lenne,de holnap minden kiderül :)
köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!