Szerintetek megfelelő lenne számomra ez a kutyás tábor?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és van egy keverék kutyám (sajnos nem ivartalnitott,de már gyűjtöm a pénzt) és apu ezt a tábort találta nekem:
Szerintetek ez jó tábor?Esetleg tapasztalat az e féle táborokról?Vagy tudtok ajánlani mást??
Fontos,hogy a korhatár a 14 év körül legyen,mert szerintem ez számit ha már ennyi pénzt rászánok akkor ne 20on évesekkel tölstem el,mert szerintem nem kiváncsiak rám meghát értitek :D
És attól mehetek,hogy nem ivartalanitott??2 éves!Kérdezzetek és válaszolok,ha valami nem tiszta.
Igen,de az ivartalanitást nekem kell fizetni ezért nem kéne leszolni..
Igen erre van pénzünk mivel a szüleim évközben mindig tesznek férre a táborra,mert apukámnak fontos,hogy mennyek :)
De én nagyon félek ettől,hogy a kutyámat is viszem :/
Végülis megértem őket,hisz az én kutyám az én felelőséggem és úgy nézz ki ,hogy kipotolja anya ami kimaradt.És ha még msot ivartalanitom akkor júl. 25.én már vihetem a táborba??Vagy mennyi a "felépülési" idő?
Jó ssemmi baj énse akartam b.unkó lenni. :)
Úgyis holnap megyek oltásra a kutyámmal és megérdeklődöm.Úgyis olyan pici városban lakom,hogy (szinte)SENKI nem ivartalnitja a kutyáját (ezt az állatorvos mondta) hátha kedvezményesen megkapom,annyira aranyos mindig velem ez a néni.de nemfogom megkérdezni az elég nagy pofátlanság lenne.
De térjünk vissza a tárgyhoz.VÁROM MÉG A VÁLASZOKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!