Aki felnőtt harmincas, de a szüleivel lakik, szeretne kutyát, de a szülei nem, azok hogy oldják meg?
mivel nem az volt a kérdés hogy miért laksz még otthon,miért nem költözöl el stb,ne a magánéleteddel kapcsolatban vonjalak kérdőre,hanem a kérdésedre válaszoljak,én régebben mikor leszereltem a katonaságtól,24 voltam anyámékkal laktam,ők sem akartak kutyát.Rottweilerről volt szó,minek az nagy,sokat eszik,hamis,összeszarik majd mindent stb..tehát hallani sem akartak róla,így egy nap csak úgy beállította megy 9 hetes kölyökkel,mondanom sem kell a többit.."hát ki ez a szépség?De gyönyörű vagy,egyem meg"
Mikor elköltöztem kb 2 év múlva akkor hallani sem akartak róla hogy elvigyem,még 13 évig élt velük boldogságban,sok örömet okozva egymásank.
Mennyire veszel részt a háztartásban?
Ha kevéssé, akkor vállalj többet. Ha nagyon, akkor majd előbb-utóbb megengedik.
Tanultal volna lenne jo munkad tudnal dolgozni most egy jo helyen ahol annyit szerezhetsz hogy vegyel hazat .
vagy menj el segedmunkasnak vegyel ki egy albit .
vagy csinalj meg egy nagyobb uzetet ha lusta vagy dolgozni ocskosde akkor meg lehet be kerulsz de ott legalabb el tartanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!