Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mibe adjam a kutyusomnak a...

Mibe adjam a kutyusomnak a gyógyszert? Napi 5 szemet kell szednie élete végéig.

Figyelt kérdés

Mindent megeszik! Szeretném a számára legjobb falatokba beadni neki reggel 2 és felet, és este 2 és felet. Mit tanácsoltok? (Párizsit nem szívesen adok neki)

Esetleg sonka, vagy husi

? Az a baj, hogy nagyon gyorsan olvad a gyógyszere.

A pénz nem számít veszek, ha kell neki sonka rudat is.

2018. dec. 27. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:

A finnyás kutyámnak májkrémbe szoktam a gyógyszert tenni és így bármit örömmel belefetyel. Még úgy is, hogy pl retteg a tűzijátéktól, annyira, hogy a határán van, hogy rohamot kapjon, így orvosi javaslatra nyugtatót kap szilveszterkor. Kb az első petárda után már nem lát, nem hall a kutyám, de a májkrémet akkor is betolja :)

Szerintem az a legjobb.

2018. dec. 27. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Májkrém vagy kutyaszalámi, kis nedves kajába keverve (esetleg összetörve a tabikat), amit tuti felnyal.
2018. dec. 27. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Májkrémben!
2018. dec. 27. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Enyém a virslit szereti nagyon.
2018. dec. 27. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Virsli maradt végül

2018. dec. 27. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Májkrém, lágy sajt, olajos halkonzerv,tőkehalmáj.Én ezekbe szoktam.Meg veszek gourmet gold cicapástétomot, vagy más drágább, finomabb alutálcás kaját, akár cicának valóba is lehet.Legjobb mindig másba adni, mert egy idő után nem eszi meg ugyanabba.Tapasztalat.

Azt írod, a legjobbat akarod,pénz nem számít.

És mégis az olcsó, káros virslit választod neki?

2018. dec. 28. 14:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Virsliből nem az olcsót kapja, hanem a drágább sajtosat. Ezért is tettem fel a kérdést, mivel sok éven át kell naponta adnom neki.
2018. dec. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!