Milyen gyógyszert adjak a 7 éves ivartalanított sharpei szuka kutyusomnak, hogy éjjelente ne follyon a vizelete? Nincs felfázva és mindig is szobatiszta volt. Mi lehet a baja?
Mióta pisil be? És honnan tudod, hogy nincs felfázva? És mikor viszed ki utoljára pisilni?
Szerintem az inkontinencia nem csak éjszaka jelentkezne...
Dehogynem! De ők (mivel már 4 dokinál voltam vele!!!) már fogták hüvelygyulladásra, vettek mintát a húgyhólyagjából, ultrahangozták, adtak mindenféle cseppet, tablettát és most jutottam el arra a pontra, hogy majd én felállítom a diagnózist!
Különben tegnap éjjel utánaolvasta mindenhol és 99%, hogy hormonhiánya van. Ma viszem fél 11-re de már én mondom majd meg mire kérek gyógyszer.
De köszönöm a hozzászólásokat Nektek, mert az inkontinencia indított el a jó úton.
Igen az ivartalanítás következménye.
Az én szukám kapott egy női hormon injekciót amitől áltüzelése lett, és egy jó ideig megszűnt a bevizelés.
Aztán újból bevizelt. Sajna így élte le az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!