Nem lesz a kutyáknak baja a nyers fürjtojástól?
Ebben a videóban a srác 3 nyers fürjtojást úgy ahogy van odaad a kutyájának, héjjal együtt. Én úgy tudtam hogy tojást főve lehet nekik adni, a nyerstől nem lesz bajuk? De nem is ezen van a hangsúly, inkább a héján. Nem lesz tőle baja?
VIGYÁZZ!
Megfogan benne, majd a kis fürjek kitörnek a hasából, mint az ALIEN filmekben a lények!
Én már vagy 20 éve adok nyers tojást héjával a kutyáimnak.
A ragadozók döntő többsége odáig van a tojásért. Na és a természetben ki veszi el tőlük a tojás héját?
Mellékesen volt egy kollégám, összetörte héjastól a tojásokat, turmixolta és itta minden nap.
Semmi baja nem lesz. Ahogy már említették, a vadon élő állatok is boldogan fogyasztják a madártojásokat. Azokat a tojásokat sem mossa és főzi meg nekik senki.
A szomszéd kutya néha átszökik és ha talál, a tyúkól tojóládájából "vételez" magának tojást. Pont annyit, amennyit talál. Mondjuk tisztán tartott tyúkokról van szó, de a szomszéd kutya él és virul. Egészségesebb, mint valaha.
Az enyémeknek is simán adom a nyers tojást-igaz, nem héjastól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!