A kutyám nem szereti a nyers répát. Adhatom neki főzve?
Figyelt kérdés
A mi levesünkből adtam neki 3 kis darabot, úgy megette. Ha főzök neki sima vízben úgy eheti? Esetleg a tápjához hozzá keverhetem ma vacsorára?2018. aug. 16. 15:28
1/6 anonim válasza:
Persze. Úgy legalább meg is tudja emészteni, főve/párolva.
2/6 anonim válasza:
A nyers zöldségeket amúgy érdemes lereszelni, az én kutyám végtermékében mindig ott figyel a nyers sárgarépa, ha egybe adom oda, és ő rágcsálja el. Csak átmegy rajta. Ha megtörik a rost a zöldségben - reszelve, főzve, párolva - akkor emészthető az eb számára.
3/6 anonim válasza:
Mi a szarnak adnál egy kutyának répát?
4/6 anonim válasza:
3.: Pl. egy csomó kutya szereti a répát, a miénk egy falat nyers répáért a csillagokat is lehozná az égről. Egyébként több helyen írják, hogy egészséges nekik.
5/6 anonim válasza:
Így van. Kalóriaszegény jutalomfalat, az enyém is imádja rágcsálni. Remélem így is felszívódik valami belőle, ha nem, legalább nem hízik tőle, és boldog tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!