Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feladatuk, nem bírjuk tovább...

Feladatuk, nem bírjuk tovább menhelyre adnánk, mi ennek a menete?

Figyelt kérdés

2018. dec. 19. 12:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem kell senkinek, mert nem 100-as. Így került ide rengeteg időt és még több pénzt kapott tőlünk, de csak rosszabb.
2018. dec. 19. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Kutyaiskola, új, normális gazdi. Sosem a kutyával van a baj.
2018. dec. 19. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
11%

A menhelyek fullon vannak. Max várólista van, de a hisztis, szerencsétlen, felelőtlen gazdákat azért szerencsére nem szokták felvenni, ha vannak nagyobb gonddal rendelkezőek is.

Egyébként kutyát nem úgy vállal az ember, hogy ha már kényelmetlen, akkor kidobod. És mi az, hogy így számolod a belefektetett pénzt és időt? Ha így állsz ehhez, nagyon nem való neked se állat, se gyerek.

2018. dec. 19. 23:09
 14/18 A kérdező kommentje:

5. Gazdái vagyunk a kutyának, reménytelen. Számtalan oktató, orvos stbatta már. Én altatni nem viszem el, akkor gyepi.

Köszi

2018. dec. 19. 23:21
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Persze, majd ők altatják. Nem szégyen, ha valaki alkalmatlan kutyatartásra, csak nem így kellene egy gerinces embernek viselkednie! És többet ne tarts állatot!
2018. dec. 19. 23:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Van 4 kutyánk rajta kívül, mind mentett. 10 éve fogadunk be denevertol kezdve, vaddisznoig mindent. Volt, hogy 1 hetes kutya kölyök került hozzánk, él, 5 éves. Ezt a kutyát is altatás elől hoztuk el, de ennyi volt. 3 kutya kiképző el voltunk, 2 allatorvosnal. Több százezres költöttünk ra, de menthetetlen. Soha nem kértem 1 menhely segítséget sem, aztsem tudom hol van itt menhely, vagy gyepi,de most muszáj lesz és senki véleménye rólam nem érdekel. Tudom hány allatot mentettem meg es most is azt teszem. Megvedek 20 állatot egytől...
2018. dec. 19. 23:33
 17/18 anonim ***** válasza:
70%

Ez igen!

Idejön, segítséget kér. Én megadom, erre 0%. Ti meg csak támadjátok. Örüljetek, hogy nem verte agyon vagy hagyta kikötve az erdőben.

Kérdező!

Nincs a környéken telephely? TÜZÉP vagy állattelep? Felénk ők be szokták fogadni a kóborokat is, van ahol 10-15 kutya is "őrködik".

2018. dec. 19. 23:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Konkrétan mi a baj a kutyával? Miket csinál?

Amúgy még mindig jobb menhelyre adni, ahol nem éhezik, nem fázik, gondoskodnak róla, és keresnek a jellemének megfelelő gazdát.

Vagy ha ők is "feladják", humánusan elaltattatják.

2018. dec. 20. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!