Feladatuk, nem bírjuk tovább menhelyre adnánk, mi ennek a menete?
Fogod:
- papírjaid
- állat papírjai
- játékai
- kajája
Majd besétálsz bármelyik menhelyre és átadod.
Ennyi!
Őszinte leszek. Én se értem, hogy ha már valakinek nem kell a saját kutyája, akkor legalább miért nem tud ő maga keresni neki egy új gazdát és adja oda valakinek ingyen? (Felteszi a jófogásra, facebookra meg még ezer más helyre, megkérdezi a rokonait, ismerőseit, munkatársait stb...) Hát, tényleg ennyire hidegen hagyja a saját kutyája sorsa, hogy még az se érdekli, hogy lesz-e új gazdája?
Amúgy a legegyszerűbb nem az lenne, hogy felhívod a kiszemelt menhelyet és megkérdezed tőlük te magad? Így legalább rögtön ki is derül, hogy van-e hely náluk. Mi van, ha odaviszed a kutyát és közlik, hogy nem veszik be? Szélnek ereszted? Szerintem teljesen egyértelmű, hogy legelőször beszélni kell velük.
Menhely nem valószínű, hogy beveszi.
Gyepmesteri telep viszont biztosan.
De számolnod kell avval, hogy ott meg nagy eséllyel elaltatják.
Miért nem keresel neki magad új gazdát? Hogy van szíved bedugni a rácsok mögé, főleg ilyen hidegben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!