Menhelyre lehet vinni kutya játékot? Plussz kérdésekkérdés lejjebb.
Nagyon sok játékunk van, a feléhez hozzá se nyúltak a kutyáim. Arra gondoltam, hogy karácsony alkalmából vinnék élelmet egy menhelyre, és a játékokat is odaadnám. Megkapják ott a kutyák? Tudnak játszani vele? Ahol én voltam önkéntes, ott nem volt játékuk. Én vittem mindig plussz jutalomfalatot, és játékot, a séta idő alatt nagyon hálásak voltak a finomságokért, és a játékért is.
Nem tudom, hogy máshol otthagyni esetleg lehet e a játékokat. Illetve pénzben ételt 20ezer forintig tudok venni. Milyen tápot vegyek? Legyen benne jutalomfalat? Vagy a legfontosabb a táp?
Szerintem a legtöbb menhelyen szívesen fogadják. Ahová én szoktam menni segíteni,ott például tudom,hogy igen.
Nagyon jó szíved van,örömmel tölt el,hogy gondolsz rájuk. Boldog karácsonyt! :)
A legfontosabb a táp,a jutalomfalat nem annyira fontos. :) ahol én dolgoztam, ott jól jöttek a játékok, mert mindig szakítottunk időt arra, hogy játszunk a kutyikkal. De erre sajnos nem mindenhol van kapacitása a dolgozóknak. :/
Az a legegyszerűbb, ha felhívsz egy menhelyt a közeledben és érdeklődsz, hogy hasznát veszik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!