Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A WestEndbe lehet kutyát vinni?

A WestEndbe lehet kutyát vinni?

Figyelt kérdés
Úgy emlékszem mintha láttam volna ott kutyákat, de nem hiszem hogy beengedik őket. Rosszul emlékszem, vagy láthattam bent kutyust?

2018. nov. 11. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Felmész az oldalukra és kiderül.

Amúgy nem kutyának való hely egy pláza.

Túl sok az ember,sok boltba be sem vihető, akkor mi értelme vinni?

Kajálda részre szintén nem lehet vinni. Pl a Sugár kutyabarát hely. De ott is van ahová nem lehet bevinni,kajálda részre sem.

Imádom szeretem a kutyámat.

De plázába tök felesleges vinni.

Ruhát próbálni kutyával nem tudsz, enni nem tudsz beülni.

2018. nov. 11. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2012-es a legfrissebb házirend amit találtam. Abban azt írják, hogy élő állat bevitele tilos, kivéve vakvezető kutyák, hatósági állatok, illetve boxban szállítottak.
2018. nov. 11. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Minek? Tiszta stressz neked is, a kutyának is
2018. nov. 11. 18:10
 4/8 A kérdező kommentje:

#2, köszönöm szépen :)

#1, #3: nem akartam bevinni kutyát, nem is voltam még kutyával Pesten. Csak azért kérdeztem, mert ilyen helyekre általában nem lehet kutyát vinni, de úgy emlékeztem hogy láttam már ott párat és kíváncsi voltam, hogy rosszul emlékeztem-e.

2018. nov. 11. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A Westendbe nem lehet, de pl. a Corvin plazaba igen.
2018. nov. 12. 00:59
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Az Allee-ba tudom, hogy bemehetnek (a WestEndbe szerintem nem), ezen belül a boltok eldönthetik, hogy beengedik-e oda is a kutyákat. Ott eddig még szinte csak jól nevelt kutyával találkoztam.

Az, hogy láttál ott kutyát nem jelenti azt, hogy szabad is, mert a táskában cipelt társasági kutyáknál a gazdájuk sokszor úgy gondolja, hogy őket a tiltás ellenére is be lehet vinni shoppingolni, mert nem kutyaként, hanem kiegészítőként gondolnak rájuk. A normális ölebtulaj ehelyett inkább sétálni vagy játszani viszi őket ;).

2018. nov. 12. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia pl Kaposváron be lehet hozni a kutyát a plázába. Az üzletek döntik el hogy beengedik e vagy sem. És a pláza ajtajáról is lekerült a tiltó matrica.
2018. nov. 12. 15:52
 8/8 anonim válasza:

Akik itt okoskodnak, ti olyanról még nem hallottatok, hogy muszáj valahova bemenni és éppen nincs kire hagyni a kutyust, ugye?...

Egyébként nemhogy nem stressz nekik, hanem kifejezett szagorgia, amit imádnak. Ha két fő megy (aki veled el tud menni, de mondjuk otthon nem tudna vigyázni a kutyádra), akkor pedig semmi probléma, mert ők kint megvárnak, és olyan is, mintha ketten vásárolnátok, meg nem is vitted be a kutyát a kisüzletekbe.

2021. febr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!