Vajon be lehet vinni az egyetemre a kutyámat? :D
Egyetemtől és a tanórától függ, meg kell nézni a szabályzatukat. Az Állatorvosin például sok előadásra be lehetett vinni a kutyákat, a mostani helyzetet nem ismerem, míg Gödöllőn az agrárra csak külön engedéllyel (mindezt úgy, hogy akkor épp egy egyetem voltak), az ELTE-TTK-n sem szőrözik miatta a portás, az előadásokkal nem tudom, mi a helyzet.
Szóval én megnézném a kar, egyetem szabályzatát és ha az nem tiltja kifejezetten, akkor rákérdeznék az előadónál, hogy beviheted-e.
Ezen a téren talán a lovát a kollégiumba bevivő agráros hallgató (lehet, hogy csak helyi legenda) és a lóval a vonatra felszállni akaró bácsi viszi a pálmát (utóbbi biztosan megtörtént egy alacsonypadlós vonatnál, de nem engedték fel).
Nem.
Szerinted a KVIK-ben melyik K jelenti hogy kutyaegyetem?
#8: És az miért jó a kutyának, hogy 2 órát alszik a lábadnál? Ennyi erővel otthon is hagyhatnád és 2 órát aludna, ameddig egyetemen vagy. Mit csinálsz, ha ki kell mennie az udvarra dolgát végezni? Otthagyod az előadást 5 percre megzavarva ezzel mindenkit?
#9: Mi vicces ezen? Ugyanúgy a témához tartozik ez is. Lehet, hogy a portás beengedi, de akkor azzal lavinát indít el, mert másoknak is be kell engednie. Szerinted az normális lenne, ha 100 főből mondjuk 20 bevinné a kutyáját az előadóba és ott parádéznának előadás közben? Mi van azokkal, akik félnek a kutyáktól? Őket lesz.-juk? Vagy hogyan oldanád meg ezeket a problémákat, ha te lennél az egyetem tulajdonosa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!