Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vajon be lehet vinni az...

Vajon be lehet vinni az egyetemre a kutyámat? :D

Figyelt kérdés
1 órám van péntek reggelente, a vizslámnak van bérlete így vinném magammal hogy ne kelljen egyedül maradnia. Egyszer beengedték mikor ügyintézni mentünk, egyébként jólnevelt, nyugodt kutya. Vajon bevihetem? BGE-KVIK

2018. szept. 27. 23:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
77%
Már bocsánat, de mi a francnak vinnéd be a kutyádat egy előadásra? Bármennyire jólnevelt, nyugodt kutya, ha lát valamit ami nyugtalanítja, és elkezd ugatni/nyüszíteni, az elég kellemetlen lehet. Na meg ha te beviheted, akkor ennyi erővel bárki bevihetné, nem? Aztán több állat lenne ott, mint ember. Az egyetem nem állatkert.
2018. szept. 28. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Hát ez komolyan mondom vicc. :D Én leírom, hogy nem kellene bevinni, röpül a 0%. Az utánam következő leírja, hogy nem kellene bevinni, egyből 90% körüli. Itt mi szerint értékelitek a válaszokat, most úgy őszintén? Mert hogy nem a hasznossága alapján az biztos.
2018. szept. 28. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Ne a kutyádat, hanem a pulóveredet vidd be az egyetemre!!!

Mert fontos a felsőoktatás!!!

2018. szept. 28. 20:40
 14/14 anonim válasza:

Állatorvosi egyetemre biztos hogy igen! Több rokonom is állatorvos, és ők is vitték a kutyájukat az egyetemre.

Szerintem nagyon más egyetemekre nem nagyon engednek be kutyát, csak segítőkutyát.

2023. nov. 6. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!