Hogy vegyem ra a szuleimet, hogy kutyat tarthassak tombhazban?

A helyedben én inkább azon gondolkodnék, milyen más háziállatot tarthatnék tömbházban. Kutyának nem való a panel, legfeljebb a nagyon miniatűr testméretű "szobakutyáknak", de egy kutya alapvetően NEM ÉRZI JÓL MAGÁT a "4 fal közé bezárva", márpedig egy tömbház ilyen. Én se tartanék (és nem is tartok) kutyát panelban, majd ha lesz egy olyan lakásom, aminek udvara van, akkor lesz kutyám, addig nem.
A kutya nem érezné jól magát igazán, te örülnél, ha a kutyád nem érezné jól magát? Gondold ezt át még egyszer. Én még macskát se nagyon tartanék panelben, de az a méretei miatt valamivel elfogadhatóbb, mint a kutya, bár a macskák meg szeretnek csavarogni.
Panelba kistestű állatot érdemes tartani, díszmadarakat (de abból is a kisebbeket csak, hullámos, nimfa, pinty, kanári... mivel a nagyobbaknak nagy kalitka is kell, és az igényesebbeknek már egész szobát kéne biztosítani, ahhoz meg a panel kevés), rágcsálót, halat-hüllőt (amiknél ugyancsak van akvárium-méret követelmény, úgyhogy náluk se mindegy, mekkora és mennyi).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!