Karácsonyra ti mit vesztek a kutyátoknak?
Semmit.
Minden szükséges felszerelése megvan, ha kell azonnal veszek.
Fogtisztítós labdát és közös kutyus-gazdi ajándékot, neki egy biléta egyedi gravírozással, nekem egy kulcstartó, ugyanolyan mintázat, csak egyikben a mancsforma piros körülötte fehér, a másik meg fordítva.
Tavaly világítós nyakörvet kapott, mert sokat járunk erdőben hajnalban.
Én régebben sosem vettem neki karácsonyra semmit, maximum jutalomfalatot.
De egyedül is voltam az ünnep alatt, szóval számomra sem volt semmi hangulata a a karácsonynak.
Most viszont, 3 év után először újra együtt karácsonyozhatok a családommal, és tudom, hogy milyen hangulat lesz, mikor bontjuk az ajándékainkat, és nem akartam, hogy ő kimaradjon ebből, úgyhogy úgy döntöttem, most ő is kapni fog valamit.
Úgyhogy vettem neki egy Kong-ot. Izgulok, mert egyáltalán nem érdekli őt semmilyen játék, de ez viszont étellel lesz megtöltve, úgyhogy szinte biztos, hogy bele fog szeretni. :)
Kérdező, te mit ajándékozol a kutyádnak? :)
Enyémek nagyon szeretnek enni, így új fajta jutalomfalatok is lesznek a fa alatt nekik :)
Illetve 2-2 játékot fognak kapni, az egyik az ugyanolyan fajta, azt nagyon szeretik, csak rövid életűek azok sajnos, a másik egy sípolós hosszúkás labda lesz, és a másik kutyusnak meg egy kemény nehezen nyomható sípolós labda (ő szereti a kihívást).
És még ünnepi hangulat mellett a tápjukra némi számukra nem káros falatka fog "csöppenni".
Mindenünk megvan igazából, szóval csak ezeket tudtam kitalálni. Nagyon sok játékuk van, 2 hónapja kaptak új puha meleg ágyat, és szintén 2 hónapja kaptak új kabátot télre.
A legfontosabb, hogy ők is érezzék a karácsonyi hangulatot, illetve nálunk átjáróház van olyankor, és családtagoktól is szokott csurrani cseppeni játék meg jutifalat nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!