Ti mit vesztek a kutyátoknak karácsonyra?
Semmit. Ami szükséges mindig azonnal megveszem. Ha kedveskedni szeretnék neki valamivel általában azt is megteszem,ha vásárolok.
Neki inkább az élmény nagy,ugyanis mi a tág családi kört is meghívjuk,és rengeteg gyerek jön el :)
Jutalomfalattal tölthető labdát és 2017-es kéthetes tervezőnaptárat. Amit amúgy is megvennék neki, de akkor már kapja karácsonykor. (Tavaly családot hozott neki a Jézuska, azt úgyse tudjuk überelni :P)
Amúgy ha lehet hinni az etológusoknak a kutya, ha az egész karácsony-mizériát nem is, az ajándékozás rítusát érti: [link]
3-as, sírok a röhögéstől :D
De lehet, hogy csak irigy vagyok, mert nálunk két kutya van, de sajnos egyik sem tudja használni a kéthetes tervezőnaptárat.
Egyszerűen el kell árulnod, hogy minek neki a naptár! Talán én is veszek karácsonyra nekik, de kettőt, nehogy összevesszenek rajta.
A jutifalis labdát értem, az szuper ötlet.
7-es, a pontozásban nem érdemes keresni a logikát :)
Te csak a kérdésre válaszoltál.
Édes ez a kérdés.:)
Nos, mivel nekik úgyis az az öröm, hogy minél többet lehessenek velünk, ezért nekik az ajándék olyankor, hogy végre otthon vagyunk sokat, bent vannak velünk családi körben, nagy sétákat teszünk a környéken velük, és természetesen ők is részesülnek a finomabbnál finomabb falatokból.:) Olyankor mindig csurran cseppen nekik is valami ,,különlegesebb" finomság.:) Nem maradhatnak ki ők se semmiből, velünk ,,ünnepelnek" ők is.:) Nekik úgyse az a lényeg, hogy drágábbnál drágább ajándékokkal halmozzuk el őket, hanem, hogy sokat foglalkozzunk velük, jókat ehessenek stb.:) Ha meg valamire szükség van, azt bármikor beszerezzük egész évben. Persze ilyenkor több a jutalomfalat, meg hasonló.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!