Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adtatok új nevet a kutyátoknak...

Adtatok új nevet a kutyátoknak, miután hozzátok került, ha már előzőleg kapott valamilyen nevet? Ha igen, mi volt az oka, és mennyire volt könnyű megjegyeztetni a kutyával az új nevét?

Figyelt kérdés
Némelyik kutyának olyan kacifántos nevet tudnak adni, menhelyen is, tenyésztők is.
2018. dec. 5. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, most csak úgy hülyeségből kipróbáltam, és hallgat a Pedróra!!! :O
2018. dec. 5. 18:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia Pedró!
2018. dec. 5. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposan fogadtam örökbe menhelyről a kutyámat, és átneveztem. A 2. napon már figyelt az új nevére.
2018. dec. 6. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyáim tökéletesen megértik a nevük mindenféle becézett változatát is, persze hangzásban hasonlóak.Pl.Egyik Dorisz, de szoktam hívni Dórinak, Dorcsinak, Dorkónak.Másik Fanni, de hívom Fancsinak, Fáninak, Fannának is.

Sőt egymás nevét is értik.Szólok valamelyiknek, odaszaladnak hozzá.

2018. dec. 10. 15:46
 15/19 anonim válasza:
100%
5 eves volt a kis maltaim amikor szaporitotol megmentettem. Linda volt az eredeti neve, de nagyon nem illet hozza. 2 honapig keresgeltem nevet, a szemelyisege alapjan akartam neki nevet adni, hiszen eddig az osszes kutyusunknak hasonloan adtuk a neveket. Zizi lett. De rengeteg beceneve van: mano, manesz, cucli, kincs, zi, nagypofajukisbeka pl. Kb 6-7 nap kellett hogy megszokja. Ket szotagu nevet a kutyak jobban megjegyeznek :)
2019. jan. 9. 21:26
 16/19 A kérdező kommentje:

Mentett kutyám lett végül, és átneveztem. Nekem nem hallgatott arra a névre, amit kapott a menhelyen, próbálgattam pár másikat, végül egyre felfigyelt, annál maradtunk, és nagyon jól hallgat rá. Hangzásra egyáltalán nem hasonlít arra a névre, ami előzőleg volt.

Talált kutya, nem ismert az előélete. Elképzelhető, hogy a tőlem kapott neve hasonlít arra, ami az eredeti neve volt, és azért szokta meg könnyen?

2019. jan. 10. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
A menhelyi kutyánk már öreg volt mikor hozzánk került,idióta nevet adtak neki,de nem volt hajlandó másra hallgatni,szóval ráhagytuk,maradt hülyenevű.
2019. febr. 2. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, de mi az a hülye név? :)
2019. febr. 3. 00:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Colos/Colostok
2019. febr. 3. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!