Milyen kutyát ajánlanátok?
Mit tudtok megadni a kutyustnak? Mennyi mozgást? Mekkora legyen? Stb. Írd le hogy mi az elvárásaitok mert így a dándogtól elkezdve a csivaváig sorolhatnánk a fajtákat.
2018. nov. 28. 19:55
Hogy lehet kijelenteni hogy a kislány is foglalkozna vele de nem ő lenne a gazdája szülő létedre már meg ne haragudj???
Durva lenne ha anno anyám úgy jött volna haza egy kutyával hogy megunknak vettünk nem a tiéd de azért foglalkozhatsz vele.... Hát ez elég érdekes felfogás na mindegy. ...
Amúgy bulldog, yorki, westi, papillon , pincs, csivava ami kifejezetten szobakutya..
2018. nov. 28. 19:56
3/18 A kérdező kommentje:
6-tól 18-ig dolgozunk váltott műszakban. Tehát mindig van, aki lemozgassa, akadnak napok, mikor jut idő a hosszas sétákra (2-3 óra). Pihenőnapjaimon időtől függetlenül kint szoktunk lenni - nyilván, ha szakad nem - és olyankor jó volna kutyussal is játszani. A kislányom 18 hónapos, ezért írtam, hogy Mi lennénk a gazdái, amúgy sem neki vesszük, mint ajándék, hanem családtagnak. Valaki mindig van itthon, így sosincs a lakásban egyedül. Én nemrég kezdtem dolgozni, váltott műszakban vagyunk. Tudom, hogy a lányunk kicsi még, de nem fiatal taknyosok vagyunk, akik ne tudnának egy kistestű kutyáról és egy kislányról gondoskodni. A kicsi miatt szeretnénk tenyésztőtől kutyát, hogy együtt nőjenek fel, mivel nekem is szép emlékek vannak a szüleim előző kutyájáról, aki a legjobb barátom volt..
Nem úgy gondolta szerintem.
Alapból gyereknek nem veszünk állatot mert ha esetleg a suli miatt nem tud vele foglalkozni akkor nem a menhelyre kerul. Mindenhol irjak hogy a gyereknek lesz es megy a lehurrogás itt meg a szülő felelősségteljes és azert megy a legurrogás.
Lehet nem tökéletesen fogalmazott de érthető mit szeretne.
Egyébként panelkutyusnak tényleg jók a yorkik, westiek. Esetleg pörgősebbek a törpe uszkárok akiknek előnye hogy nem hullik a szőrük bár a yorkinak se meg a havanesenak se.
2018. nov. 28. 20:00
5/18 A kérdező kommentje:
Szülő létemre leírtam, hogy 18 hónapos kedves második a kislány és a gazda szót nem úgy értettem, hogy nem gazdája csak mondjuk egy ismerőse, hanem úgy nem gazdája, hogy nem a kislány fogja szeretgetni, dédelgetni, de nem ő eteti, meg gondozza viszont ugyanúgy szeretik egymást majd és tisztelik a másikat a későbbiekben.
Az előbb még 15 éves volt a lány most meg 18 hónapos? Így már más.
Nem kötekedésből írtam félreértés ne essék :D
2018. nov. 28. 20:08
Most akkor 15 éves lányotok van vagy 18 hónapos?
Bocsi de a kérdésbe más van írva 😅
2018. nov. 28. 20:08
8/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, fent elírtam.. nem tudom, hogy több dologra figyeltem egyszerre és vakon gépeltem, de nem 15 éves a kislány, hanem 18 hónapos és ezért mondtam, hogy szereti, gondozza, de nem tud ő még úgy a gazdája lenni. Tényleg elnézést, ma is dolgozni voltam, már nem tudom, hány helyre figyeltem :)
Mekkora kutyust szeretnétek? Kicsit közepest nagyot?
2018. nov. 28. 20:09
Semmi gond megesik az ilyen.
2018. nov. 28. 20:10
Kapcsolódó kérdések: