Milyen kutyat ajanlanatok?
Van egy 10 eves és egy 7 eves lanyom. Most igy közösen a ferjemmel egy kutya mellett dönzöttünk. Milyen fajtát ajanlanatok? Amit varnánk tőle
Olyan fajta legyen, hogy mindenkepp birja a sok törödést játékot, szeresse a gyerekeket, kezdő kutyásak vagyunk tehát nem szeretnénk a legmacerásabb fajtát
Amit nyújtanán:
Férjem otthon dolgozok tehat naponta 3-4 1-1,5 seta, rengeteg szeretet, jaték, szükség esetén kutyaiskola
Ha valami lényeges információ még hasznos lenne akkor megírom. Max 300ezret szánnánk rá.
Szerintem megfelelő lenne örökbe fogadni egy kutyust:)
Szerintemn örülne neki a kutxus ha végre lenne gazdája...:)
Labrador, golden retriever, csakis jó tenyészetből, ahol valóban olyan a viselkedésük, amilyennek lennie kell.
Vagy: menhelyről egy fiatal felnőtt, nyugis, barátságos keverék, aki gyerekekkel is tesztelve van.
Mindegyik macerás a maga nemében. :)
Én németjuhász párti vagyok. Okos, fegyelmezhető és nyugodt. Nem csak a gyerekekkel jön ki, de egy süldő macskusz is a van a portán most. Úgy játszik vele, mintha a saját kölyke lenne. Ha elgurul néha a gyógyszere, akkor az udvarban eltesz ezt-azt :), de ha sétálni megyünk, akkor már magától tudja, hogy póráz nélkül is (!) mikor kell láb mellett menni és mikor távolodhat el tőlem.
300 ezer?! Nem a pénztől függ egy családbarát kutya. Sokan szeretnek dobálózni azzal, hogy ilyen tenyésztő, meg olyan törzskönyv. Sába fajtatiszta szülőktől van, sőt valamelyik őse ónémet volt (ezért pontosítok, hogy nem fajta tiszta, ha szigorúan vesszük), ezért a szőre is másabb, mint a hagyományosé, szép, szabályos a kiállása is. Többször megállítottak már, hogy kérnének kölyköt ha lesz. Egy kis kutatás, meg több alom megtekintése után 15.000 Ft-ért vettem.
Tudom, mindenki a "saját portékáját dicséri", de igyekeztem az objektivitás talaján maradni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!