Mire érdemes figyelni egy Husky-nál?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamikor egy kutyát. Elsősorban a husky-k tetszenek nekem, szerintem igazán gyönyörű kutyák. Az érdekelne engem, hogy mire kell figyelni egy husky nevelésekor? Van valami különleges tulajdonsága, ami miatt más módszereket, más megközelítést kell alkalmazni nevelésekor.
Milyen tapasztalataitok van a fajtával kapcsolatban? Könnyen lehet nevelni őket vagy inkább 'szabad lelkűek'?
Van valami, ami fontos lehet egy huskynál? Például betegségek, amik a fajtára jellemzők, vagy valami más dolog?
2018. nov. 24. 20:19
11/14 anonim válasza:
Husky-t csak lovardában lehet tartani, hidd el. Nem lesz soha annyi időd, hogy fél órán keresztül fuss vele, majd meg két óra séta. Kb. ez is kevés lenne neki. Egész napos program :-)
12/14 anonim válasza:
Utolsó, két és fél óra majdnem a világ MINDEN EGYES kutyájának alap. A Husky inkább négy óra futás, plusz a tanítás. Ez van.
13/14 anonim válasza:
Utolsó, ezt nekem mondod?
Lovardában 2-3 óra terep vágta mellett?
Így fárad csak le. (Utcsó előtti vagyok)
14/14 anonim válasza:
Igen, neked. Én rendszeresen viszem 3 órás vágtás terepre, a végén kezd el bemelegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!