Mennyibe kerül egy skótjuhász kiskutya?
Figyelt kérdés
olyan szeretnék ami oltva van, kb. mennyibe kerülne?2010. jún. 26. 14:48
1/12 anonim 

válasza:

20000 forintba kerülne egy skótjuhász kiskölyök.
2/12 anonim 

válasza:

Szerintem egy jó "családból" származó kutyus a többi fajtához hasonlóan 60-70.000 Ft alsóhangon. Olcsóbban is vehetsz, néhány tízezerért, de azok valószínű túltenyésztett, beteges példányok. De annyira nem értek hozá, nem akarok hülyeséget írni, javítsatok ki ha tévedek.
4/12 anonim 

válasza:

Egészsége, fajtatiszta kiskutya 70.000ft felett van.
20.000ft szaporítónál, de az keverék és/vagy beteg és ott majd a doki kell megfizetned. olcskutya.uw.hu: olvasd el!!!
5/12 anonim 

válasza:

ja ja. ami nem kerül 60-70.000 Ft-ba, az nem lehet egészséges.... :P
6/12 anonim 

válasza:

Szaporítótól akár már 5000Ft-ért is kapsz, tenyésztőtől 60e-100e Ft.
7/12 anonim 

válasza:

70.000ft- és határ a csillagos ég! Olcsóbban is kaphatsz, de arra nincs garancia hogy fajtatiszta és egészséges. Én nem kockáztatnék, de te tudod...
8/12 anonim 

válasza:

9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, gondolkodok nagyon egy ilyen fajta kutyán, nekünk volt régebben is, de akkor még kislány voltam(40 éve kb) és csak arra emlékszek hogy nagyon szerettem, nyár végére elkészül a kerítés addigra szeretnék 1 et, köszönöm a válaszokat még1szer
2010. jún. 26. 17:44
10/12 anonim válasza:
Kedves Hirdető!
Ha aktuális még a skót juhász kiskutya vétele kérem hívjon.Én tudok Önnek segíteni.Gold-sable (arany-fehér) színű garantáltan fajtiszta, egészséges, minden kötelező oltásukat megkapott kis kutyusaim vannak.Üdv:Petőné Erzsi Tel:06-70-504-43-70 Ár:megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!