Más kutya is szokta ezt csinálni, vagy csak az én kutyám ilyen különc?
Figyelt kérdés
A kutyám elég gyakran csinálja: ha sétálni megyünk és nem lát valamit rendesen (pl. a fűtől) akkor fogja magát és csak úgy feláll 2 lábra. Úgy áll mint azok a rókamanguszták. Akár 1 percig is képes úgy állni ha hagyom neki. :P Ilyenkor jókat derülök rajta, meg az embereken akik olyan képet vágnak amikor meglátják hogy "biztos hogy ez kutya?". xD Egyszer valaki be is szólt, hogy melyik cirkuszból csórtam a kutyát. ^^ Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ez ilyen egyedi dolog-e vagy ismertek más kutyát is aki csinálja?2010. jún. 26. 08:07
1/10 anonim válasza:
Jópofa lehet :D
Az én kutyám nem csinál ilyet mert kilát a magas fűből :P
2/10 anonim válasza:
A mi kutyáink is csinálnak néha ilyet. Nem gyakran, de előfordul. Ez azt jelenti, hogy kreatív és találékony kutyád van, mert tudatában van annak, hogy ha ágaskodik, messzebb lát.
3/10 anonim válasza:
De ari :D
Nem, nem csinálnak ilyet a kutyáim :D
Pedig jót nevetnék rajta =)
4/10 anonim válasza:
nem csinál ilyet. :) ő inkább olyankor úgy ugrál mint egy nyúl.:D:D:D
5/10 anonim válasza:
Az enyém sokszor megpróbálja, mert még nagyon kis pici... és sosem lát rendesen semmit :))) Az a gondja vele, hogy ilyenkor, ha ngyon igyekszik, elveszíti az egyensúlyát és eldől... :))) imádjuk őket így ahogy vannak! :))) Kis egyéniségek! :D
6/10 anonim válasza:
Az én kutyáim pattogni szoktak amikor őrzik a házat. Amolyan pásztorkutya ösztönb, ha nem lát a birkától.
8/10 anonim válasza:
Nekem pincsi-tacsi keverékem van, szóval kis termetű kutya, és ő is ugyan ezt szokta csinálni. Olyan vicces. Édespofa! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak ő ilyen kis különc. :P Amúgy egy 10 hónapos foxi keverék. Már a menhelyen is csodálkoztak hogy ilyen jó az egyensúly érzéke. :)
2010. jún. 26. 23:30
10/10 anonim válasza:
Szia!
Enyém is foxi keverék, menhelyi, kiskora óta van velem.Ő a kocsikba akar belátni és fel áll 2 lábra és úgy sétálgat, közben néz be a kocsikba.Tudja, hogy nem nyúlhat oda ezért nem megtámaszkodik hanem feláll és úgy nézelődik.Szerintem édes nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!