Ha kutya van a házban akkor le kell mondani a szőrmentes életről? Vagy ha nem akkor hogy kell csinálni?
az első mondatból arra következtetek, hogy az őszt, a tél elejét még kint töltötte.
nos, ez esetben úgy engedted be a kutyádat, hogy nagykabát volt rajta... :) azt most igyekszik ledobni, hisz bent meleg van, nincs rá szüksége. sajnos normál esetben is dobják a szőrüket, de az esetetekben meg mééég jobban.
amit tehetsz: furminátor! (furminator.hu) drága, de megéri. igény szerint hetente, vagy 2-3 hetente végigfésülöd vele a kutyát, és alig fog utána hullani.
Elsőnek igaza van és a furminator tényleg jó! (de nem a kínaikban kaphatóak!!)
Én mondjuk sokkal gyakrabban használom, naponta, 2 naponta áthúzom vele a rotimat... azóta nem fekete a szőnyeg :-)
Nem töltötte kint. Úgy értettem hogy a tizenx évhez képest most kezdtem el bent tartani. :D
Amúgy gondolkoztam abban a kefében csak ő egy kiállítási kutya (meg amúgyis azért vettem mert ez tetszik) és nem tudom hogy nem rontaná el a szőrét ugyanis neki csigás és nem akarom hogy egyenes legyen.
Szóval ki mennyit és hogy takarít?
Nekem a nimfapapagájom képes mindent beteríteni tollal és fehér tollporral. Pedig ő csak egy kis papagáj :)
Hát igen, az állatok lakásban tartásánál ez az ár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!