Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy nem tudom szeretni...

Lehet hogy nem tudom szeretni a saját kutyám?

Figyelt kérdés

Van 10hónapos közép ázsiai juhászkutyám.

Mikor reggel kimegyek hozzá,rám se bagóz,csak néz még kicsi farok csovalas sincs,ha d.u. hazajövök a suliból vár a kapuba, de rám ugrik az 55kg testével,

Úgy érzem hogy nem szeret engem

És én se őt ..

Rossz ember vagyok?

2018. nov. 16. 06:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Az.
2018. nov. 16. 07:05
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Mert mit vártál egy középázsiaitól? Úgy viselkedik ahogy elvárható tőlle, nem meglepő módon nem tekint a gazdájának, mert nem is vagy az. A kutya szeret téged, csak nem téged tekint a gazdájának.

És igen rossz ember vagy, neked max plüss kutya való. A szüleid meg felelőtlenek ha valóban neked vették a kutyát és nem maguknak.

2018. nov. 16. 07:37
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha rád ugrik, akkor az semki egyéb, csak neveletlenség. A kaukázusi kemény kutya, ha egy mindenért lelkesedő pincsit, vagy egy goldent vártál, akkor persze, hogy csalódott vagy.
2018. nov. 16. 07:39
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
A kaukázusi mióta egyenlő a KÁJ-jal, utolsó??
2018. nov. 16. 07:54
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Foglalkozol vele eleget?

Ha nem kap tőled törődést, ugyan miért szeressen? Bár.. valamilyen szinten szeret, viszont neked a kutyavásárlást át kellett volna gondolnod. (Ha a gyereked sem olyan lesz, mint várod, nem fogod szeretni?)

2018. nov. 16. 08:05
 6/15 anonim ***** válasza:
24%

miért lennél rossz ember? mert nem szeretsz egy kutyát? elég nagy baj van azoknak a fejében akik azt mondták hogy EMIATT leszel rossz ember 🤦🏻‍♀️

nem, nem vagy az. én egy kutyát se szeretek, irtózok tőlük. mondjuk nem is veszek. ha nem szereted a kutyádat, add örökbe. még csak tíz hónapos. hozzá fog szokni az új helyhez. és ott lehet majd szeretik is, és te is boldogabb leszel nélküle.

2018. nov. 16. 09:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A kutya szeret téged, csak neveletlen.

Miért tartasz kutyát? Mi volt a célod ezzel a fajtával? Ismered a fajta jellemzőit?

A szeretet és kötődés egyébként az együtt töltött idő, nevelés, tanítás, gondoskodás által alakul ki, nem csak úgy magától lesz.

2018. nov. 16. 09:39
 8/15 A kérdező kommentje:

Sokat foglalkozom vele,napi egy óra séta, fél óra jatek. Stb...

Nem írtam azt hogy nem szeretem hanem azt hogy néha úgy érzek... (Ezt gondolom..... Imádom őt csak néha elbizonytalanodok...)

2018. nov. 16. 09:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja,és kutyasuliba is járunk,most ülök mellette és jól megvagyunk,csak úgy érzem hogy néha leszar
2018. nov. 16. 09:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A KÁJ önálló jellemű fajta, nem olyan, mint pl. egy német juhász, aki állandóan a gazdi parancsait lesi. Ha nem tetszik a jelleme, nem ilyen fajtát kellett volna választanod.
2018. nov. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!