Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is olyan mint egy...

Szerintetek is olyan mint egy keverék?

Figyelt kérdés
Most találtam rá a border terrier kutyafajtára, és szerintem úgy néz ki mint egy utcai mix kutya. De nagyon helyes amúgy, csak elég gyakran látok ilyen kutyákat, és kétlem hogy fajtatiszták lennének mind.
2018. nov. 10. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Amugy felpontoztam "hisztimano" valaszait, emiatt ne bankodjon! :)
2018. nov. 11. 00:07
 12/16 A kérdező kommentje:

#8 miért kéne hogy minden menhelyen legyen egy ilyen kutya? :)

Én valóban gyakran látok ilyen kinézetű kutyákat.

De mivel eddig nem ismertem ezt a fajtát, ha láttam is valamikor egy fajtatiszta egyedet, keveréknek hittem.

2018. nov. 11. 01:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Minden kutya keveréknek néz ki.
2018. nov. 11. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A kutyám legjobb barátja egy ilyen kutya, én eddig teljesen keveréknek hittem :o
2018. nov. 11. 08:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Lehet hogy tényleg az csak a sok sok fajtából ilyen lett. :)

2018. nov. 11. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy hasonló befogadott keverékem, igaz neki a hátán szürkéssé válik a szőre és nyírnom is kell időközönként, de megnyírva pont ilyen méretű és pofijú ebecske. Avatatlan szem sokszor tényleg a szakállas kutyákat ami nem hasonlít semmilyen híresebb fajtára keveréknek nézheti.
2018. nov. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!