Mit gondoltok erről a kutyákról szóló "rapről"? (modik légyszi ne töröljétek)
Én elsírtam magam rajta. Érdemes egymás után 2-3x is meghallgatni, ahhoz, hogy teljesen megértsd!
a link:
http://www.youtube.com/watch?v=zetA-A7qofg&playnext_from=TL&..
u.i.: Moderátorok! Légyszi ne rakjátok át a zenékhez mivel ez a kutyákkal kapcsolatos
JA ÉS NEM AZ ÉN ZENÉM
:)
eszembe jutott a novemberben elhunyt kutyám =(
Elment meghalni :(
Nagyon szép lett,de inkább elgondolkozató és sajnálatos modón IGAZ!
Örülnék ha csak hazugság lenne az egész,de sajnos NEM az. :(:(
Borzasztó,hogy így kell élniük a kutyáknak,de mindenki gondoljon bele,hogy mennyi gazda van aki mindent megtesz a kutyákért,és mennyi jószágon segít(ett) azért ezt is vegyük figyelembe!
16:38-as vagyok
Őszinte részvétem a kutyusodért! Nekem 2 éve meghalt egy Német Dogom és nagyon hiányzik!
köszi :(
azóta már van másik kutyi, nem bírtam ki nélkülük.
Én is befogadnék legszívesebben minden kutyát, 18 éves fiú létemre Ł
van még olyan 18 év körüli fiú aki kutyákkal szeretne foglalkozni? mert én igen... :D
"felébred az ember különb lesz magánál, többet ér a szeretet majd, bármilyen karátnál"
Remélem ez már nemsokára bekövetkezik..ja hoppá, már megint megint bilibe lóg a kezem...:(
A rap sosem tetszett, az Alkonyat zenéjére meg kicsit furcsa is, de a mondanivalója jó...
én is találtam egy videót és megdobbentő amit láttam.Nem értem ér kell kínozni az állatokat.Nekem volt régebben egy Chow chow kutyim és megmérgezték.
itt a videí linkje:
Nagyon megindító :'(
Az én kutyámat elütötték... nem is az úttesten ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!