Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől finghat ilyen brutálisak...

Mitől finghat ilyen brutálisakat a kutya?

Figyelt kérdés
Másfél éves fajtatiszta ivartalanított kan labrador. Nap mint nap ereget körülöttünk - van hogy nagy hangosakat, van hogy csak akkor vesszük észre, amikor már fuldoklunk. Némelyik egy atomvillanással felér. Próbáltuk már etetni mindenféle minőségi száraztáppal, nyers hússal, a végtermék ugyanaz, bármi is megy be. Be van oltva minden ellen, rendszeresen féreghajtózzuk. Az állatorvos szerint egészséges, már minden lehetséges dologra letesztelték. De már nehezen viseljük el. Ma ebédnél olyat robbantott az asztal alatt, hogy majdnem lefordultunk a székről. Ha ez így megy tovább, sajnos ki kell hogy zárjuk a házból.

2018. nov. 3. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Mi van a tápban?

A goldink például a marhás táptól fingott orbitálisakat, a csirkéstől és egyebektől nem volt semmi baja.

2018. nov. 3. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha habzsolja a kaját, akkor nem emészti meg rendesen, és az okozhat gázképződést.

Evéslassító tál, és nagyszemű táp lehet a megoldás.

És ne nasiztassátok (nem tudom hogy szoktátok-e) emberi kajákkal, mert az is okozhatja ezt.

2018. nov. 3. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképp emésztési, étkezési probléma. Okozhatja fűszeres emberi étel, rendszertelen etetés, nasiztatás, enyhe glutén vagy szója intolerancia ami esetleg a tápjában van. De okozhatja marhás vagy halas táp is.

Egyes tápgyártók yuccat kevernek a tápba, ami javítja az emésztést és csökkenti a gázképződést és a szagot. Ha nincs hozzákeverve gyárilag a táphoz, lehet kapni kapszulában, 35-40 kilótól lehet adni egy egész kapszulát (kapszula szétvesz, tartalma rászor a tápra) kisebb kutyának arányosan kevesebbet. Nekkünk a halas hipoallergén táptól fingot iszonyat büdöseket a kutya, mivel a tápváltás nemvolt opció ezért kipróbáltuk a fenti módszert ami nekünk megoldotta a problémát.

2018. nov. 4. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem a torkan levo rak utolso stadiumaban eregetett egyre tobbet sajnos. Nekunk is a vegso stadiumig eskudozott az osszes orvos,h egeszseges a kutya es ezt le id irtak minden evben. A rak 1,5 eves kora ota ott puposodott a torkan kifele lathstoan . Kb 6 cm-es pup.

Az utolso stadiumban vizsgalgattak ,de meg akkor se mondtak,hogy rak,de en rajottem a hasi puffadasbol meg a minden napos hasmenesbol sajnos. Vitaminok adagolasara egy nap alatt tizszeresere nott a daganat. Ganoderma glmba teat ittunk vele es attol csokkent a daganat,de a hasmenes nem allt le.

Ha az krvosok mar a pup megjelesekor szoltak volna,lett volna eselyem meggyogyitani.

Most halt meg ket hete.

En soha tobbet nem viszem az uj kutyam orvoshoz es en sem megyek ezek utan. Megtanultam a lecket.

Irhattok privit,lefotozom a papirokat meg a vizsgalatokat,ha vki nem hiszi el.

A Szt Istvan Allatorvosi Egyetemen is voltunk trljes kivizsgalason.

2018. nov. 5. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:

"En soha tobbet nem viszem az uj kutyam orvoshoz es en sem megyek ezek utan. Megtanultam a lecket"

Ezt te sem gondoltad komolyam.

2018. nov. 5. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Mer talan vmit haszna van az orvosnak???
2018. nov. 5. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálatos dolog ami a kutyáddal történt. És nem is értem pontosan, hogy miért gondolod a hasmenésből és a puffadásból, hogy rákos volt a kutya. És hogy szerinted te hogyan tudtál volna segíteni rajta, ha hamarabb kiderül a dolog. Nyilvan borzasztó átélni egy ilyet de egy állatorvos ezerszer többet tud nálad. Egyébkent én szívessen elolvasnám a papírokat, érdekel a dolog, ha van időd és elküldöd privátban azt megköszönöm.
2018. nov. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!