Mitől finghat ilyen brutálisakat a kutya?
Mi van a tápban?
A goldink például a marhás táptól fingott orbitálisakat, a csirkéstől és egyebektől nem volt semmi baja.
Ha habzsolja a kaját, akkor nem emészti meg rendesen, és az okozhat gázképződést.
Evéslassító tál, és nagyszemű táp lehet a megoldás.
És ne nasiztassátok (nem tudom hogy szoktátok-e) emberi kajákkal, mert az is okozhatja ezt.
Mindenképp emésztési, étkezési probléma. Okozhatja fűszeres emberi étel, rendszertelen etetés, nasiztatás, enyhe glutén vagy szója intolerancia ami esetleg a tápjában van. De okozhatja marhás vagy halas táp is.
Egyes tápgyártók yuccat kevernek a tápba, ami javítja az emésztést és csökkenti a gázképződést és a szagot. Ha nincs hozzákeverve gyárilag a táphoz, lehet kapni kapszulában, 35-40 kilótól lehet adni egy egész kapszulát (kapszula szétvesz, tartalma rászor a tápra) kisebb kutyának arányosan kevesebbet. Nekkünk a halas hipoallergén táptól fingot iszonyat büdöseket a kutya, mivel a tápváltás nemvolt opció ezért kipróbáltuk a fenti módszert ami nekünk megoldotta a problémát.
Nekem a torkan levo rak utolso stadiumaban eregetett egyre tobbet sajnos. Nekunk is a vegso stadiumig eskudozott az osszes orvos,h egeszseges a kutya es ezt le id irtak minden evben. A rak 1,5 eves kora ota ott puposodott a torkan kifele lathstoan . Kb 6 cm-es pup.
Az utolso stadiumban vizsgalgattak ,de meg akkor se mondtak,hogy rak,de en rajottem a hasi puffadasbol meg a minden napos hasmenesbol sajnos. Vitaminok adagolasara egy nap alatt tizszeresere nott a daganat. Ganoderma glmba teat ittunk vele es attol csokkent a daganat,de a hasmenes nem allt le.
Ha az krvosok mar a pup megjelesekor szoltak volna,lett volna eselyem meggyogyitani.
Most halt meg ket hete.
En soha tobbet nem viszem az uj kutyam orvoshoz es en sem megyek ezek utan. Megtanultam a lecket.
Irhattok privit,lefotozom a papirokat meg a vizsgalatokat,ha vki nem hiszi el.
A Szt Istvan Allatorvosi Egyetemen is voltunk trljes kivizsgalason.
"En soha tobbet nem viszem az uj kutyam orvoshoz es en sem megyek ezek utan. Megtanultam a lecket"
Ezt te sem gondoltad komolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!