Mitől finghat ilyen brutálisakat a kutya?
Az unokatestvéremnek van egy kutyája, ami olyan büdöset fingik, hogy az valami hihetetlen. Pedig azt unokatestvérem gyakran viszi állatorvoshoz és (elvileg) nincs baja. Az orvos azt tanácsolta, hogy jó minőségű táppal etessék az állatot. Utána (az unokatesóm elmondása szerint legalábbis) kevesebbet eresztett.
Nekem inkább macskám van, azok szerencsére nem finganak. :)
mindenképpen táplálkozási "probléma" lehet. De ha orvos szerint egészséges, akkor ne foglalkozz vele.
Inkább a szél jöjjön ki, mint felfuvódjon, mert akkor meg elpusztul.
Fú, remélem az enyém nem fog :D
Eddig még nem fingott (pedig már 8 éve van nekem egy kandúrom).
Nézz utána mi okozz az emberéknél fokozott bélgázt.
Na, a kutyáknál is az okozza. De ezt az állatorvosa nem mondta el????
Amúgy főleg a maradékkal etetés, és a sok szénhidrát a tápban.
Azért ennek valami oka mégiscsak van.Mindig így volt nála? Vagy csakl egy ideje? Akkor ott mi történt? Milyen új kaját kapott? stb.Én tovább gondolkodnék.
Valami nincs rendben az emésztésével.
Probiotikummal próbálkoztatok? Valami jó félével.
Ha eddig bent élt, és most kiteszitek, büntetésnek veszi, és sokféle viselkedési, érzelmi zavara lehet belőle.Ha mégis ez lesz, fokozatosan szokatnám ki, mindennap kicsit több időre.
Mivel tél jön, nagyon vigyázni kéne, meleg helyet biztosítani neki, főleg hogy eddig nem volt hidegben.
Egyesével kiszűrted a kajákat? Pár napig csak nyers hús, pár napig egyféle táp, stb.
Amúgy a tápokban sok gabona van, szénhidrát, szója, és egyéb dolgok, ami okozhatja. A legjobbnak vélt táp is!
Próbálj gabonamentes tápot.
Nekem a kutyáim( 8 kutyám van)általában húst esznek nyersen, néha mellé jó fajta tápot is, de egyik sem csinálja ilyen brutálisan,igaz kertben élnek, de még nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!