Van 1 4 és fél hónapos fajtatiszta németjuhász kölyköm . Kéne vinnem oviba de félek a kutyáktól. Mit tegyek? Bővebben lent
Hát igen félek a kutyáktól tőle nem meg a yorkshire terriertől törpetacsitól
Spicckölyöktől de minfen mástól igen. Már kiskorom óta így van ezért vettünk németjuhászt.ma apám elviszi de nekem kéne. Mit tegyek?
Pont azért kell erőt venned magadon és elmenni, hogy a többi, ismeretlensége miatt félelmetesnek tűnő kutyakölyköt is megismerd.
Csupa aranyos kutyus lesz ott, meglátod. :)
Az oviban kölykök lesznek. Talán nem olyan félelmetesek, mint ha felnőtt kutyák közé mennél. Beszélhetsz a kiképzővel is, hogy ez a bajod, szeretnéd leküzdeni. Nem először fog találkozni olyan emberrel, aki fél a kutyáktól.
A kutyád miatt is fontos, hogy dolgozz a félelmeden. Ha félsz a kutyáktól, nem fogod elvinni más kutyákkal bandázni, nem tudod majd kezelni, ha más kutyát látsz séta közben, ami a te kutyádat is stresszeli.
Az ovi jó kezdés lesz.
Minek vettetek kutyátha félsz tőlük? Mi van ha állatorvoshoz kell vinned egyedül mert nincs más aki elvigye?
Fogd meg és meny el a kutyaoviba amúgy is csak kölykök vannak.
Azért szerintem nem kéne lepontozni. Normálisan válaszoltam.
Ha nem bírod a kritikált minek írsz ki kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!