Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontos! Mi lehet ez?

Fontos! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A yorkimmal nem tudom mi történt itt az este a lakásban,de nem bír ráállni az egyik első lábára,ezáltal sehogy sem bír felkelni mert nem bírja el magát.Mi lehet ez húzódás?Reggel rögtön vigyem el a dokihoz?Nem is tudom mi lesz ha éjjel pisilni kell neki,vagy inni akar..:(
2010. jún. 25. 01:08
 1/7 anonim ***** válasza:
mindenképp vidd el orvoshoz.
2010. jún. 25. 04:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet, húzódás, rándulás, ficam, belelépett valamibe, stb. Nem állnak szét a lábujjai alapesetben? Nekem egyszer azt mondták, hogy a szétterülő mancs utalhat ásványianyag hiányra, ízületi problémákra. Amúgy egyszer nálunk is volt ilyen, sose tudtuk meg miért, de egy gyulladáscsökkentő injekciókúra, és borogatás helyre hozta.
2010. jún. 25. 05:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha felkeltél, és még mindig sántít, akkor vidd orvoshoz! Ha javul, akkor várhatsz még egy kicsit, de figyelj rá nagyon, és ha újra romlana, akkor azonnal orvos.
2010. jún. 25. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
vidd el dokihoz! lehet,csak megerőltette vagy megütötte.
2010. jún. 25. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:

A sharpommal 3 hete ugyanez történt, már mint nem bírt ráállni a bal első lábára. Hajnali 1-kor mentünk aludni és reggel 6-ra már ez fogadott. A doki szerint beakadhatott valamibe a lába és szalaghúzódása lett. Fájdalomcsillapító, kímélés. Rendbejött 5-6 nap alatt teljesen. Már 2 nap múlva használta a lábát, de teljesen csak 1 hét múlva terhelte.

Mindenképp doki szerintem.

2010. jún. 25. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

NA milett??

Elvitéttek dokihoz??

Írd le kérlek!

2010. jún. 25. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok,elvittem dokihoz,kapott szurit,fájdalomcsillapítót,az első lába meghúzodott,nemsokára jobban lesz remélem:)
2010. jún. 25. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!