Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát most vigyem kórházba...

Kutyát most vigyem kórházba vagy ráér holnap?

Figyelt kérdés
Szuka, idős uszkár 2 órája elkezdett kiszaladgálni pisilni. Közben elkezdett vérzeni is. Egyszóval véresen pisil. Mint egy inger kiszaladgál, mintha felfázott volna. Sajnos idős már és nem tudom most beszaladjak e a helyi állatkórházba vele vagy holnap az állatorvoshoz. Ti mit tennétek?

2018. okt. 30. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Off; Nem értem, miért lett lepontozva a kérdésem (utolsó voltam). Tudom, hogy semmit sem reagáltam a kérdésre, de "Kutyát most vigyem kórházba vagy ráér holnap?" a kérdés, amit tegnap írt ki és ma bukkantam rá, tehát azt nem tudtam írni, hogy "ugorj be egy időgépbe, utazz vissza tegnapra és vidd állatorvoshoz a kutyust, ne várj vele holnapig". A kutya sorsa meg érdekel, gondoltam, én is rákérdezek.
2018. okt. 31. 17:13
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Valamiért valaki arra élvez, ha - amúgy abszolút oké válaszokra - piros kezet ad.

Tőlem ment a zöld pacsi.

2018. okt. 31. 17:19
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
12, Nagyon szépen köszönöm! Küldtem én is most Neked zöld pacsit.
2018. okt. 31. 17:22
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
De cukik vagytok pacsiosztók xD Jézus töke.
2018. okt. 31. 19:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem kell rosszindulató megjegyzések köszönöm. A kutyát elvittem a kórházba még tegnap este igen. Kapott antibiotikumot és gyógyszereket, ma meg volt egy teljes laborvizsgálat. Valamit elkapott és felfázott.Viszonylag ez a legkönyebben gyógyítható betegség, lehetett volna méhgyulladás, vese, akár máj probléma is. De szerencsére csak "felfázás" vagyis így mondta a doktornő, olyan mint az embereknél. A kuytus jól van, már semmi baja.
2018. okt. 31. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól van akkor, örülök :)

Annak is, hogy rögtön vitted. Hála az égnek hogy nincs komoly baja, de lehet hogy sokat számított volna az a pár óra.

2018. okt. 31. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Az vagyok aki ma rákérdezett, hogy mi lett. Nagyon örülök, hogy jól van! <3 Gyönyörű estét Neked és a kutyisnak is! <3
2018. okt. 31. 20:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2018. okt. 31. 21:02
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

"azt nem tudtam írni, hogy "ugorj be egy időgépbe, utazz vissza tegnapra és vidd állatorvoshoz a kutyust, ne várj vele holnapig""

Ha valaki nem tud válaszolni egy kérdésre, vagy nincs értelme válaszolnia, akkor mi a megoldás? Nem ír semmit. Nekem semmi bajom nem volt a kommenteddel, felfele is nyomtam, de azért ne tegyél úgy, mint aki nem érti, hogy miért kapott valakitől pirosat.

2018. okt. 31. 21:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

De jó,hogy semmi komolyabb baj nincs.

Jobbulást a kutyusnak! :)

2018. okt. 31. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!