10 hetes kismama vagyok, tegnap uh-n már nem volt szívhang. Holnap kell kórházba mennem, ott még egy uh, és utána missed ab. Ugye adjak föl minden reményt?
Kedves Kérdező! Én azt mondom, ne add fel! Én egy 14 éves lány vagyok, azt mondják csoda, hogy most itt lehetek. Anyukámat már a műtűbe akarták vinni, mert mindenki azt mondta, halott gyerek van a hasában. (én) Egy öreg, lelkiismeretes orvos még a műtét előtt azt mondta, na jó, csodák léteznek, még azért nézzenek meg egy utolsó ultrahangot. A többiek feleslegesnek tartották, de megcsinálták. És tényleg csoda történt!!! Engem, akit mindaddig halottnak gondoltak, életben voltam és senki nem akart hinni a szemének, kettőt is csináltak és tényleg igaz volt!!! A szüleim mérhetetlenül boldogok voltak, mert ők végig nem adták fel, Istenhez imádkoztak, mert nagyon szerettek volna engem, és megtörtént a csoda, most itt vagyok, teljesen egészségesen, boldogan élem immár 14. évemet :))
Sose add fel, a remény hal meg utoljára, látod, engem is halottnak véltek és az utolsó pillanatban fordult a kocka :)
Most vagyok 20 hetes terhes.
A 8. héten vérzéssel mentem be a kórházba, ott az Uh után közölte a nő, hogy nincs szívműködés, missed ab.
Elmentem a szokásos vizsgálatokra, vérvétel, aneszteziológia, majd 2 napra rá reggel megjelentem a betegfelvételen a kórházban a műtét miatt.
A műtét előtti protokoll szerinti kötelező UH-on ugyanaz a szonográfus közli, hogy él a baba....
Gondolhatjátok, örülni se tudtam úgy lesokkolódtam.
Ez azért ritka szerintem, hogy így félrenézzék, engem meg se vizsgált 8 hetesen hüvelyivel, hasival pedig köztudottan nem látni még olyan jól ilyenkor és ráadásul pont előtte voltam pisilni, szóval annyira nem is csodálkoztam a rossz eredményen, ez a rossz diagnózis egyértelműen a szonográfus nő hanyagsága miatt volt.
Szóval azért ez ritka, legtöbb esetben szerintem, ha nem látnak szívhangot, akkor sajnos valóban nem él a baba.
Viszont, hogy vígasztaljalak, a mostani terhességem előtt is volt egy missed ab-om, utána egy vérzésem megjött, majd a következő hónapban már terhes is lettem, itt tartok most, tehát te is reménykedj, hogy hamar összejön ismét a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!