Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismama vagyok,...

10 hetes kismama vagyok, tegnap uh-n már nem volt szívhang. Holnap kell kórházba mennem, ott még egy uh, és utána missed ab. Ugye adjak föl minden reményt?

Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 14:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnálom :( sajnos itt már nincs túl sok remény.
2017. nov. 16. 14:33
 2/17 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező! Én azt mondom, ne add fel! Én egy 14 éves lány vagyok, azt mondják csoda, hogy most itt lehetek. Anyukámat már a műtűbe akarták vinni, mert mindenki azt mondta, halott gyerek van a hasában. (én) Egy öreg, lelkiismeretes orvos még a műtét előtt azt mondta, na jó, csodák léteznek, még azért nézzenek meg egy utolsó ultrahangot. A többiek feleslegesnek tartották, de megcsinálták. És tényleg csoda történt!!! Engem, akit mindaddig halottnak gondoltak, életben voltam és senki nem akart hinni a szemének, kettőt is csináltak és tényleg igaz volt!!! A szüleim mérhetetlenül boldogok voltak, mert ők végig nem adták fel, Istenhez imádkoztak, mert nagyon szerettek volna engem, és megtörtént a csoda, most itt vagyok, teljesen egészségesen, boldogan élem immár 14. évemet :))

Sose add fel, a remény hal meg utoljára, látod, engem is halottnak véltek és az utolsó pillanatban fordult a kocka :)

2017. nov. 16. 14:51
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Most vagyok 20 hetes terhes.

A 8. héten vérzéssel mentem be a kórházba, ott az Uh után közölte a nő, hogy nincs szívműködés, missed ab.

Elmentem a szokásos vizsgálatokra, vérvétel, aneszteziológia, majd 2 napra rá reggel megjelentem a betegfelvételen a kórházban a műtét miatt.

A műtét előtti protokoll szerinti kötelező UH-on ugyanaz a szonográfus közli, hogy él a baba....

Gondolhatjátok, örülni se tudtam úgy lesokkolódtam.

Ez azért ritka szerintem, hogy így félrenézzék, engem meg se vizsgált 8 hetesen hüvelyivel, hasival pedig köztudottan nem látni még olyan jól ilyenkor és ráadásul pont előtte voltam pisilni, szóval annyira nem is csodálkoztam a rossz eredményen, ez a rossz diagnózis egyértelműen a szonográfus nő hanyagsága miatt volt.

Szóval azért ez ritka, legtöbb esetben szerintem, ha nem látnak szívhangot, akkor sajnos valóban nem él a baba.

Viszont, hogy vígasztaljalak, a mostani terhességem előtt is volt egy missed ab-om, utána egy vérzésem megjött, majd a következő hónapban már terhes is lettem, itt tartok most, tehát te is reménykedj, hogy hamar összejön ismét a baba.

2017. nov. 16. 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon sajnálom !!!😐😐😐 Előtte minden rendben volt??? Ez ilyan szörnyű. Épp a 10.heti uh várom és rettegek ilyenkor
2017. nov. 16. 17:10
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Hármas, ez nem semmi... Melyik városban volt ez?
2017. nov. 16. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
8 hetes terhes voltam a lányommal, amikor vérzés miatt bementem, ott azt mondták, hogy ultrahang szerint nem él a gyerek. Nemsokára 13 éves...
2017. nov. 16. 20:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!Holnap minden kiderül, de nagyon sokat segítettetek nekem;nagyon hálás vagyok érte. Sokkal könnyebb így átvészelni a várakozást, és a bizonytalanságot. Még egyszer nagyon köszönöm!!
2017. nov. 16. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
3-as vagyok, ez Miskolc, ahol mint tudjuk sajnos Biri Zsuzsa már nem dolgozik a Semmelweisben, ha jól tudom 2 szonográfus maradt és a mogorvát fogtam ki, legtöbbször ő van sajnos, a nevét nem tudom most hirtelen, de szörnyű az a nő.
2017. nov. 16. 20:33
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Nahát, milyen történetek :o
2017. nov. 16. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Mi lett veletek?
2017. nov. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!