A kutyák valóban elfogyasztják a már elpusztult állatok tetemeit is? tehát a kutya hús és dögevő állat?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 10:44
2/7 anonim válasza:
Ha éhes, akkor megeszi a dögöt is. Ez a legtöbb húsevőre jellemző viselkedés.
3/7 anonim válasza:
Igen. Kinti kutyának sokat adsz, lazán elássa későbbre.
Az is különböző, hogy elpusztult. Lehet egy órája pusztult el és lehet már egy hete oszlik a tetem. Az egy órája elpusztult, még friss tetem, hús.
4/7 anonim válasza:
Nem jellemző a legtöbb húsevőre a dögevés.
A dög már oszlik, rohad, nem minden gyomor képes megbirkózni a megemésztésével.
5/7 anonim válasza:
(mármint azokra a dögökre gondolok, amik már egy jó ideje ott fekszenek, nem a frissen leölt dögökre)
6/7 A kérdező kommentje:
nem, nem eszem élve:) nem fogalmaztam pontosan..igazad van:)az akár több hetes állat tetemekre értettem!:)
remélem így már megfelelő ;)
2018. okt. 28. 11:25
7/7 anonim válasza:
Az ilyen ösztönöknél farkasban gondolkodj. A farkas is megeszi ha nagyon éhes. Bár speciel az én kutyám az ilyen több napos dolgokba csak belefetreng a szag miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!