Kupíroztatni szeretném a kis dobermannom fülét, de az állatorvos szerint nem állna később sem fel neki, mivel túlzottan "lent hordja a fülét amit ránézésből megállapított. Volt valakinek hasonló esete, hogy ez valóban egy létező probléma?
Bővebben,
Üdv, Tudom sokan lefognak szólni, én megértem az ő szemszögüket is, de érdemi segítségre volna szükségem. Kupíroztatni szeretném a kis dobermannom fülét, de az állatorvos szerint nem állna később sem fel neki, mivel túlzottan "lent hordja a fülét amit ránézésből megállapított. Igazából nekem ez nem tűnik fel és kiváncsi lennék egy olyan ember véleményére akinek van/volt esetleg hasonló problémája, hogy ez valóban létező probléma-e?
Az, hogy áll-e a füle szerintem inkább attól függ, hogy kellően erős-e a porc hozzá. Sokáig kell kötözni nekik, mert elég hosszúra szokás hagyni, és a dobiknak vékony a füle, szóval rizikósabb. Szoktak adni a kölyköknek porcerősítőt is, és vigyázni kell, hogy ne törjön meg a füle.
A kép alapján nekem nem tűnik úgy, hogy túl lent lenne a füle, bár ahogy látom éppen hegyezi, figyel.
Ha az orvos nem vállalja ne erőltesd, legalábbis ne vele, inkább legyen lógó füle, mint rosszul vágott. Aranyos kutya egyébként, törzskönyves? Kékeket nem nagyon látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!