Agárosok; titeket elő szoktak venni, hogy miért sovány a kutyátok?
Télen soha nem szól senki, de nyáron havonta egyszer odajön valaki és számon kéri rajtam, hogy a kutyám (agár) miért sovány, miért nem etetem.
A szükséges mennyiséget kapja (annál többet az ételéből nem tud enni) és álaltorvos szerint is rendben van a súlya (3 havonta megyünk a kutyával a dokihoz és meg szokta nézni, hogy minden oké e), a családom ugyanezen a véleményen van.
Ha az orvos is mondja meg a család is, hogy normális súlyban van a kutya, aggódjak, hogy mégis kapok nyaranta megjegyzéseket és próbáljak vele kezdeni valamit? Vagy rajtatok is számon kérik az emberek, hogy miért sovány a kutya?
Annyit mondj: ez egy agár.
Kész, puff, ennél többet ne is foglalkozz az idegen emberek ostoba tudatlanságával. Az ilyen parasztnak az egészséges kutya egy pálcikalábakon billegő, az oxigénhiánytól lila nyelvű, széle-hossza ugyanaz "szerencsétlen".
Mit érdekel más véleménye? Agarad van. Légy rá büszke. ;) Imádom az agarakat.
Más téma de hasonló okoskodás, nekem pulim van, és annak ellenére hogy magyar fajta (esetleg illene többet tudni róla)
rendszeresen ki szokták találni, hogy nem lát a sok szőrtől, ami a szeme előtt van, meg hogy szoktam e ritkítani, hogy "szerencsétlen " kilásson.
Mondom otthon van nektek függöny az ablakon?
-Ja. Van.
-És ha közelről nézel bentről kifelé, kilátsz rajta?
-Ki.
-De kintről az utcáról azért nem látnak be ugye?
-... jaaaa hogy ez ilyen...
:D
Mondd meg nekik, azért sovány, amiért egy forma1-es autó könnyű. :)
Nekem pitbullom van. Izmos, nem alultáplált. 18kg.
Szokásos (napi) megszólalások
- milyen fajta?
- miért ilyen sovány?
- miért nem eteted?
- miért ilyen alultáplált?
- miért látszik ki a bordája?
- a pittbú nem is ijjen!!
- harcoltatod?
- miért nem barátkozós?
- miért vadítod?
- tiltott fajta!!
- gyerekgyilkos!!!
- feljelentelek!!
- Innye de girhes egy dög!
- nem félsz tőle?
- eladó?
- befedezné e "fajtiszta Dézit"?
- nekem is volt ilyen de az 50 kg volt
- vad?
- támad?
- ölt már embert/gyereket/kutyát/macskát/anyámkínnyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!