Nektek mennyire esik rosszul, ha nem simogatja meg valaki a kutyátokqat vagy nem áll le vele játszani, amikor a kutya ezt igényli?
Van kutyám, és nem igazán szeretem póráz nélkül sétáltatni (de futtatón hosszú időre elengedem), szóval nekem nincs ilyen, hogy mástól kéri a cirógatást, a futtatón meg nem is törődik a többi gazdival.
Viszont van egy férfi (nem szoktunk beszélgetni, azon kívül, hogy tudom, mi a kutyája neve, semmit nem tudok róla), aki merészebb, ő póráz nélkül sétáltatja a kedvencét, aki így mindig odajön hozzám amikor kutya nélkül vagyok (pl megyek haza a munkából), érzi rajtam a kutyákat és várja tőlem a simit.
A gond ott van, hogy nem mindig van időm (és minimum 5 percig el szoktam lenni a simogatással, mert a kutyus mindig kér még simit :) ), van amikor rohanok haza vagy szimplán tele van mindkét kezem és nem kezdem el simogatni a kutyust; olyankor a férfi rám szól, hogy simogassam meg a kutyáját. Lelkiismeret furdalásom van, mert tényleg sietnék és nemet kell mondani vagy gyorsan adok egy kis simit és a kutyus így nem kaphatja meg tőlem azt, amit kérek. Viszont a férfinek is rosszul esik és hangot is ad annak, hogy nem szép tőlem, hogy így lerázom őket.
Nektek is ilyen rosszul esik, ha valaki az utcán azt mondja, hogy nem simogatja meg a kutyátokat, amikor az kéri tőle a simogatást?
Ugye most viccelsz?
1.az én kutyámat nem simogathatja a családtagokon kívül senki,nem öleb
2.szerintem a pasi részéről ez csak egy próbálkozás.nem azt akarja hogy a kutyát simogasd,hanem hogy több időt tölthessen veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!