Ilyenkor kirakhatnak a buszból?
Ha teljesen jól nevelt kutyán nincsen szájkosár, mert tudom hogy nem fog megharapni senkit, de van pórázom és érvényes jegyem akkor leszállíthatnak a buszról?
Csak elméleti kérdés, nem utaztam még kutyával együtt buszon és nem is tervezek.
Hát kistestűnél ha ölben van nem hinném,hogy leraknak vagy szólnak. Legalábbis eddig mikor voltam buszon és láttam kistestűeket ölben sosem szólt senki miattuk.
Viszont nagytestűnél sanszos,hogy beszólnak.
Egyébként érdemes rárakni a szájkosarat. Így megúszod a konfliktust,a kutya meg kibírja.
Oké te tudod,hogy nem harap,de más nem.
Mellesleg ha véletlen rálépnek a farkára vagy ordítoznak vagy megijesztik a kutyát,nem tudhatod,hogy reagál.
Én ezt elkerülve biztos inkább raknék rá.
Eleve fel sem szállhattok, mert a buszon kötelező a szájkosár vagyis a buszvezető jó eséllyel nem fog jegyet adni a kutyádnak.
"én tudom, hogy nem fog megharapni senkit"
Ez nagyon kevés, mert én ugyan nagyon szeretem a kutyákat mégis kiverném a balhét ha a kisgyerekem mellett egy ismeretlen szájkosár nélküli kutya lenne a buszon.
Sajnos leszàllíthatnak.
Èn a kisgyerekekre tetetnèk amùgy. Inkàbb ezer kutya stàjkosàr nèlkül, mint ezek az elkènyeztetett, rugdosódó, üvtözö miniterroristàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!