Szerintetek melyik a legcsúnyább kutyafajta?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 11:55
11/14 anonim válasza:
óriás mexikói meztelen kutya, de erős versenyben van vele az fci által el nem ismert fajtánk a májzli
12/14 anonim válasza:
Vannak kutyák, akik annyira csúnyák, hogy az már szép. Ebből adódóan minden kutya tud szép lenni, a maga módján.
13/14 anonim válasza:
Alapvetően azt tartom "csúnyának", de inkább sajnálom, amik az agyatlan tenyésztés áldozatai lettek: extra mini yorki, extra amorf mopsz és a s.ggét vonszoló német juhász. Aránytalanok, egészségtelenek.
Egyébként meg az ölebek számomra kevésbé szépek a többi kutyánál: csivava, máltai, bolognai pincsi, meg az uszkár mikor majmot csinálnak belőle a nyírással.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mi a csúnya definíciója. Más emberek más ízlésekkel, valakinek valami úgyis csúnya lesz, nem kell álszentkedni. Én arra voltam kíváncsi a TI SZEMETEKBEN MELYIK FAJTA CSÚNYA. Köszi a válaszokat.
2018. okt. 26. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!