Szerintetek melyik a legcsúnyább kutyafajta?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 11:55
1/14 anonim válasza:
Azok a nevetséges egérméretű szőrtelen kutyák az élen.
Mopsz, az a nyáladzó kutya, bizonyos bulldogfajták második hely.
Dalmatának is elég ostoba feje van.
3/14 anonim válasza:
Az a "csúnya" fajta, amit életképtelenre tenyésztettek.
Pl. mopsz, bulldogok, kilógó nyelvű, 3 fogú extra-hiper-ultra mini yorkshire terrier, járásképtelen exotic pocket bully.
4/14 anonim válasza:
A szőrtelen hormonzavaros patkányok....
5/14 anonim válasza:
Chihuahua, bull terrier, mopsz, az összes bulldog és kopasz kutya, beleértve a kínait, mexikóit és a peruit. De szerintem az ölebek nagy része is végtelenül csúnya. Szerintem állatkínzás amit néhány fajtával csináltak a tenyésztők...
7/14 Metionin válasza:
A kínai kopasz ugrott be elsőnek de őszintén szólva a kis szobacirkálókat sem tartom szépnek. Csivava, a kis fehér copfosak, máltai, yorki, fel nem foghatom hogy mit esznek rajtuk küllemre. Ami még nem tetszik, az a "szőrös száj" és a drótszőr. De hát ízlések és pofonok, mindenki olyan kutyát tart amilyen tetszik neki. A külseje alapján nem tartom egyiket sem értéktelenebbnek a másiknál, csak nekem nem kéne mert nem tetszik.
9/14 anonim válasza:
csivava, yorki, kopaszkutya, és minden patkány méretű bokaharcos szarzsák
10/14 anonim válasza:
Le lehet pontozni...
Szerintem minden kutyának megvan a maga szépsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!