Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vigyem allatorvoshoz?

Vigyem allatorvoshoz?

Figyelt kérdés
A 4 honapos kiskutyam elegge falank tud neha lenni. Es neha kihanyja a kajajat. De utana ujbol megeszi. Ez normalis? vagy vigyem allatorvoshoz? Ezt leszamitva semmi baja nincsen.
2010. jún. 24. 18:03
 1/7 Akiteki ***** válasza:

Próbáld ki, hogy önts rá vizet és úgy add neki. Akkor nem tudja olyan gyorsan befalni.

Semmi baj nincs vele, simán túl gyorsan eszi meg a kajáját, azért jön vissza.

Gondolom tápot kap, mert azt lehet hirtelen befalni. Az enyémek is szoktak néha ilyet csinálni.

2010. jún. 24. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
ne hallgass az előző hozzá szólóra,nem fog meghalni!csak vidd minnél előbb állaat orvoshoz!
2010. jún. 24. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Senkire ne hallgass aki itt ökörködik. Előfordul kiskutyákkal, túl gyorsan eszik. ha megeszi a kihányt kaját (tudom ez undorító) akkor nem savat, vagy váladékot, vagy bármi egészségtelent. Tehát nincs baj. Ez csak visszaöklendezi, mert nem bírja megemészteni, nincs semmi baj, ne aggódj.
2010. jún. 24. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne tegyél több kutyatápot! Hanem keveset! Ha megette, akkor jöhet a következő, de csak keveset rakj és lehet, hogy nem fog hányni. Ha mégis, akkor vidd el az állatorvoshoz!
2010. jún. 24. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tapot kap vagyis azt is de nagyobb reszbe nedves kajat.Mert akitol vettuk hozza szokta. A tapra csak most probaljuk raszoktatni. Koszonom a valaszokat. Most kisse megnyugtattam.
2010. jún. 24. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:
akarom mondani megnyugodtam:)
2010. jún. 24. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

A kutyáknál a hányás nem betegség jele, úgy mint az embernél. Az én kutyám nagyon sokszor hányt kölyökkorában, és ő is falánk volt. De most is, ha pl. ég a gyomra, és eszik egy kis füvet, többnyire kihányja:)

Csak ne száradjon ki, mindig legyen friss vize.

Ja, és ha úgy értetted, hogy a kihányt kaját eszi meg újból, azt azért ne engedd neki. De ha mondjuk a reggelit hányta ki, akkor ne adj neki újra egy ugyanolyan mennyiséget, inkább adj pár falat háztartási kekszet, hogy ne legyen üres a pocija, és az nem terheli meg.

2010. jún. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!