SOS! Vigyem el állatorvoshoz?
A kutyusom bolhás volt, ezért raktunk rá exspot cseppeket. Már másnap egy bolha se volt benne, de viszont a csepp, ahova raktuk, húzgálja a bőrét, mármint így mozog magától néha a hátán a bőr és vakarja.
Már megfürdettem, hogy a csepp menjen le róla, de még most is folyton vakarózik. Allergiás lehetett rá?
De már kb. félévvel ezelőtt is volt rajta ilyen csepp kullancs ellen, de akkor nem volt ilyen. Most viszont már nem tudom mit csináljak vele, szegény egyfolytába kaparja a hátát. Vagyis nem is nagyon éri el, mert ugye a lapockája közé kellett tenni, ahol direkt ne érje el.
Nem tudom mit csináljak vele, szegény percenként kaparózik :S vigyem el állatorvoshoz, vagy mit csináljak?
előre is köszi a válaszokat.
köszi a gyors válaszokat
fölhívtam az állatorvost, ő azt mondta hogy talán egy hét és elmúlik, és hogy ilyen előfordul és inkább nyakörvet vegyünk neki legközelebb.
hát remélem is hogy elmúlik :S szegényt nagyon sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!