Azt ti is láttátok, hogy Lakatos Levente író szaporításba kezdett?
Figyelt kérdés
Eddig sem bírtam nézni, hogy milyen szapis kutyákat vásárolt, de hogy még folytatja is a szaporítást?! Rémesen küllemhibásak a kutyái, ráadásul féltestvérek is talán. Az ilyen ember nem szégyelli magát? Hírességként azért lehetne több esze az embernek. Szerintem ő még nem is látott igazi shibát.2018. okt. 15. 10:19
2/4 anonim válasza:
A szaporítás mindenképpen szégyen. Annyi felesleges kutya lesz így. Tele vannak a menhelyek. A meglévő kutyákkal sem foglalkoznak sokan megfelelően. Akkor minek még pluszba sok felesleges kis állat, akinek szenvedés lesz az élete?
Nem értem, hogy miért nem büntetik meg őket, hogy megszűnjön ez.
3/4 anonim válasza:
Egyszer linkelték itt, és tényleg szaporítós "kennelből" vett kutyát...a műveit nem értékelném, nem olvastam egyet sem, de el tudom képzelni.
A facebook oldalán van fent, vagy honnan az info?
4/4 anonim válasza:
Sajnos láttam :(
A szűretlen, küllem hibás kutyákat nem kellene szaporítani.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!