Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen gyorsan no a kutya szor?

Milyen gyorsan no a kutya szor?

Figyelt kérdés
Elvittem kutya kozmetikushoz a hosszu szoru csivavamat,mert az egesz haz tiszta kutya szor volt. Azonban valami borzalmas vegeredmeny lett. Majdnem csupasz lett. Es most olyan rondan nez ki. Mit tehetnek??
2010. jún. 23. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

kb. havi 1 cm-t nő, nyugi, gondolj arra, hogy ha nem is a legszebb most a kutya, legalább melege nincs most nyáron. nyár végére, őszre meg megnő neki.

én is jártam így a yorkimmal, már 1 hónap után sokkal szebb volt, 1 cm is sokat jelent!

2010. jún. 23. 21:08
 12/21 anonim válasza:
31%
0,12 km/h
2010. jún. 23. 21:17
 13/21 A kérdező kommentje:

Istenem,hogy mindenki mennyire baromi megerto. A baratommal csak egy szobat berelunk.(angliaban) A baratomnak korombenovese van mind2 laban, de mar annyira rossz allapotban van,hogy verzik meg piros,gyulladt az utobbi idobe meg gennyes is.

Nekem ,,lent" voltak problemaim,mert allandoan fel jon az agyra. Szoval le kellett vagatnom.CSak egy kicsit rovidebbre gondoltam. Nem akartam megkopasztani.Ezt mert nem lehet fel fogni?

Ha jon a kerdes,hogy akkor minek tartunk kutyat? Hamarosan koltozunk el ha minden ossze jon.

2010. jún. 23. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Gyorsan megnő az én yorkimnak pl...2 hét után úgy nézz ki mintha nem is járt volna nálunk kozmetikus. Mondjuk ez attól is függ, hogy mekkorára lett levágva a szőre. De ha majdnem csupasz lett a kis csivi akkor 1 hónap és már nem is látszik annyira csupasznak:)))
2010. jún. 23. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem a szerencsétlen kutya szőrét kell levágni (ami nem tesz jót neki ellentétben azzal hogy sokan ezt hiszik) hanem MEGNEVELNI hogy ne menjen az ágyra! Ja persze az már munka... Szexelni is úgy szoktatok hogy ott a kutya? Király lehet. A barátod pedig menjen el orvoshoz! Az én barátomnak is benövése volt és az orvos szépen ellátta! Pár napig nem terhelhette de ennyi!
2010. jún. 23. 21:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Uristen utolso hozzaszolo van eszed????? Ha igen kerlek hasznald!!!!!!!!!!!!!!!

Szerinted ugy szeretkezunk,hogy ott a kutya?? Hat persze sot meg neha o is besegit....Jesszus te tuti,hogy szoke lehetsz.

Kepzeld,mint mar feljebb is irtam egy szobaban lakunk, van neki agya de meg annyira kicsi es szofogadatlan,hogy nem erti meg,hogy ne jojjon fel az agyra. De ez nem azt jelenti,hogy mi nem neveljuk. Kepzeld neveljuk. De csak egy 3 honapos kiskutya es idobe tellik.

MINDENKINEK!!

HA csak oltani jottok akkor ne is valaszoljatok a kerdesemre. Egessetek el maglyan azert,mert elmertem vinni kutya kozmetikushoz....

2010. jún. 23. 22:14
 17/21 A kérdező kommentje:
A masik: a te baradoddal ellentetbe az enyem nem teheti meg,hogy itthon henyeljen napokig. Majd akkor fogja tudni megmutetni ha szabadsagra megy....
2010. jún. 23. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Ha tető nem lenne a fejem fölött akkor is inkább arra áldoznám az utolsó pénzem hogy a barátom ne szenvedjen erről ennyit, tudom milyen fájdalmas dolog az.

De ez így még jobb, egy három hónapos kutyának az komolyan nagyon- nagyon- nagyon sok szőre lehet. :) Mikor alig akkora mint egy kismacska... Biztos hogy velem van a baj és nem veled aki egy maroknyi kutya szőrét sokallod? Szerintem ha az összes szőre kihullana akkor sem lenne tele a lakás.

Különben meg mit számít milyen gyorsan nő a szőre? Minden kutya más. Különben mondunk egy számot akkor mi lesz? Attól még az ő szőre úgyis úgy nő ahogy akar... Főleg hogy ekkora kölyök kutyákat még nem is szoktak nyírni...

2010. jún. 23. 23:58
 19/21 anonim ***** válasza:
kérlek az értelmes válaszokhoz is adj kommentet, én pl segítettem, de látom ennyire érdekel...:/
2010. jún. 24. 09:34
 20/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:34

jogos, elnezest is kerek. csak annyira fel tudom magam olyanon huzni,hogy ide jovok,mert ugy tudtam,hogy ez olyan oldal ahol a kerdeseinkre valaszt kapunk es kozben meg mindenki eljatsza,hogy milyen okos es intelligens a masik meg hulye. na mindegy.

akkor valaszolok is:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:08

koszi szepen. en is ezt beszeltem a parommal,hogy legalabb melege nem lesz:) meg amugyis vannak kis ruhai szoval ha fazna akkor sem lesz problema. megegyszer koszi

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:33

Nem teljesen csupasz. Szoval nem latszik a bore. Kb ugy kepzeld el,mint a nagyon rovid szoru csivavakat. Hat en is remelem,hogy egy honap mulva kisse normalisabban fog mar kinezni. Koszi neked is!

2010. jún. 24. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!