Milyen gyorsan no a kutya szor?
Menj vissza, kérd el a szőrét és pillanatragasztóval ragaszd vissza.
2010. jún. 23. 20:36
2/21 A kérdező kommentje:
A te agyad helyere kellene valamit ragasztani,mert ott aztan semmi nincsen!!
Menj vissza reklamálni, hogy elb*szta a kutyád szőrét, és kérd vissza az árát. Amúgy szerintem pár hét alatt simán visszanő. :)
2010. jún. 23. 20:39
Nézz tükörbe. Te tettél fel agyatlan kérdést.
Mit lehetne csinálni? Csak a megfelelő választ adtam, hogy a pirinyó szőke agyad is felfogja.
Hülye kérdésre hülye válasz.
2010. jún. 23. 20:43
Szerintem te egyszerűen kényes vagy, esetleg a kutyád nem egészséges. Nekem több átlagos testű kutyám van és még azok szőrével sincs tele a lakás, pedig eléggé hullik nekik! A csivava az kisebb a macskánál, és volt már hosszú szőrű macskám... Mennyi szőr jöhet le róla? Hát nem sok. Szedd össze magad és ápold a kutyát, takaríts! Ha egy ilyen mikro méretű kutya szőrével sem bírsz az már gáz.
2010. jún. 23. 20:45
6/21 A kérdező kommentje:
utolso: egyaltan nem vagyok kenyes csak korubelul igy nez ki a kutyam:
[link]
ugyanis van benne pomeranian. Es ugye most vedli le a bundajat. Igy mar sejtheted,hogy nem csak azert vagattam le a szoret,mert nyafka vagyok.
7/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:43
kar,hogy barna vagyok...
8/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:39
koszi, idaig te adtad a legnormalisabb valaszt. mar utana is reklamaltam de a csaj azt mondta,hogy en azt mondtam neki,hogy legyen rovid. erre mondtam,hogy de nem azt,hogy legyen majdnem kopasz. o meg mondta,hogy nem kopasz, pont olyan,mint amilyennek kertem es igy nem koteles vissza adni a penzem...
Örülj ha nyár végére visszanő, de havonta max egy centit nő a szőrük. Csak gratulálni tudok, amiért ahelyett, hogy néha átfésülted volna a kutyát és kiporszívóztad volna a lakást a kutya megkopasztását választottad. Mit gondoltál mennyire fogja levágni a szőrét a kozmetikus? Csak a saját hülyeségednek köszönheted, hogy így néz ki a kutya.
2010. jún. 23. 21:01
Az egy dolog hogy mekkora szőre van, azt nézd mekkora területen. Akárhogy kerülgeted bizony nagyon apró területen, ez a kutya baromi kicsi, minek neked ha ennyivel sem bírsz? Képzeld el a kutyát 50-60-70 cm-ben több tíz kilogramossan.
2010. jún. 23. 21:05
Kapcsolódó kérdések: