A 4-5 hetes kiskutyák azért remegnek, mert még kicsik, és nem stabilak, az idegrendszerük sem fejlett még, vagy fáznak?
Figyelt kérdés
mondjuk a melegben kétlem h fáznának2010. jún. 23. 20:26
11/14 anonim válasza:
4-5 hetes kiskutyák már próbálkoznak játszani,jönnek-mennek. Alvás közben aprobb remegések lehetnek, de ha ébren vannak, akkor az ugy nem normális dolog. én is talán a férgességre tippelnék. 3-4 hetes korban kell először adni, és figyeld őket, mert ha van bennük, akkor 2 nap mulva ismételni kell. az infra meg nem árt ha mégmegy nekik. Eléggé változo az időjárás, nehogy megfázzanak.
12/14 Akiteki válasza:
JAJJJJJJJJJJ!!! Nehogy 2 nap múlva újra féreghajtózza a kölyköket!!!! Gondolom 2 hetet akartál írni! Láttam belehalni kiskutyát a gyakori féreghajtásba. Szigorúan tilos (és felesleges is) két hétnél gyakrabban.
13/14 anonim válasza:
4-5 hetesen már eszegetnek a kiskutyák. Az enyémek mikor elkezdtek enni, akkor evés közben reszketett alattuk a lábuk. De csak etetéskor. Ez természetes, mert akkor még nem állnak stabilan, félnek, hogy beleesnek fejjel a kajába. Ez csak pár napig tart, amikor már biztosan állnak a lábukon és bátran esznek, elmúlik a lábremegés. Féreghajtózni 2 hetente kell a kiskutyákat, gyakrabban nem szabad, mert tényleg belepusztulhatnak. Egyébként most kiscicáink kezdenek éppen enni, ugyanúgy remeg alattuk a lábuk, mint a kiskutyáknak.
14/14 Winner of Royal Hill válasza:
Mostanra igen erősen férgesek a kölykök,előfordulhat,hogy a férgek által termelt toxinoktól remegnek.
Szerintem keress másik orvost,mert 2,4,6,8,10,12 hetesen kell féreghajtani a kölyköket,utána már elég 2 havonta.
Ha ezt ő nem tudja akkor ott baj van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!