Miért nem pisil a 8 hetes Beagle kutyusom az alomba?
Figyelt kérdés
Pár napja próbáljuk az alomba pisilésre szokatni,
de eddig nem nagy sikerrel, hiába nyomtam az orrát a tócsába és gyorsan raktam bele az alomba a következő alkalommal is a szőnyegre csinált. Van valami trükk?
vagy 8 hetes korban még nem fogja fel?
2010. jún. 23. 20:23
21/28 anonim 

válasza:

Az előző vagyok! Most olvasom csak, hogy kertesházban laktok. Ilyenkor úgy szokták, hogy az ajtó mellé rakják a pelust, hogy később könnyebb legyen kiszoknia! :)
22/28 Akiteki 

válasza:

Mi a fenéért rakna pelenkát az ajtó mellé????
5 hetes kicsikéim már maguktól kimennek a kertbe, szólni sem kell nekik. Nem a lakást kakálják körbekörbe.
23/28 anonim 

válasza:

drága! nézz utána, mielőtt kinyírod a kutyáját! Az oltások igenis fontosak!
24/28 Akiteki 

válasza:

Saját kertben??? Ha gőzöd nincs valamiről, legalább ne írj!!
25/28 Akiteki 

válasza:

És hálás lennék, ha megmondanád, hol nézzek utána.
16 éve kutyázom, volt nálam már 5 alom. Az első 6 kutyám panelba érkezett. Soha senkit nem szoktattam rá, hogy lakásba végezze a dolgát. És soha egyetlen kutyámnak sem volt semmilyen fertőző betegsége. Ne találd ki, hogy ez kb 40 kutyánál csupán szerencse. Kicsikét értek hozzá.
26/28 anonim 

válasza:

szerintem kérdezd meg az állatorvost, hogy hányféle helyről lehet elkapni pl. a parvo vírust, mielőtt ezeknek a név nélkül nagyarcú szaporítóknak hinnél. Nézd már, hogy előtörnek az agressziók, ha nem kell a nevedet és a képedet adni egy hozzászóláshoz...szánalmas...
27/28 anonim 

válasza:

Azért szerintem van egészséges átmenet. Egy kutyát nem tarthatsz 3 hónapos koráig burokban, mert kimarad a szocializáció egy igen fontos része. A védettség valóban nagyon fontos, de azt is érdemes tudni, hogy ezeket a vírusokat simán hazaviszed a cipődön, tehátha 100% biztonságot akarsz, akkor cipőt ajtón kívül veszel fel/le, stb. Gyakorlatilag steril körülmények között kell tartanod hozzá. Én se az első kutyánál tartok, de saját kertbe mindet kiengedtem, illetve olyan helyekre, ahol nem járnak kutyák (mondjuk körbekerített, kutyát bevinni tilos táblás park). Nem volt nálunk sem soha betegség.
28/28 anonim 

válasza:

nem 2x kellene kivinni egy nap hanem óránként ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!