Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem pisil a 8 hetes...

Miért nem pisil a 8 hetes Beagle kutyusom az alomba?

Figyelt kérdés

Pár napja próbáljuk az alomba pisilésre szokatni,

de eddig nem nagy sikerrel, hiába nyomtam az orrát a tócsába és gyorsan raktam bele az alomba a következő alkalommal is a szőnyegre csinált. Van valami trükk?

vagy 8 hetes korban még nem fogja fel?

2010. jún. 23. 20:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
55%

még túl pici ahhoz

ha ezt csináljátok egy darabig hirtelen megfogtok lepődni hogy belepisil az alomba

2010. jún. 23. 20:26
 2/28 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem hasonlót tacsival kapcsolatban nemrég. Azt is írták, hogy korai még, azt is, hogy alomba nem jó szoktatni, jobban bírják a pelust. (amit ki kell teríteni - kutyapelus:)) Sok sikert nektek is!
2010. jún. 23. 20:26
 3/28 anonim ***** válasza:
63%
Majd ha 6-8 hónapos gyerek a bilire kéredzkedik, akkor fog a 8 hetes kölyökkutya alomba pisilni. A te orrodat kellene beleverni a piszokba, mert kellett neked kiskutya, de nem tudsz róluk semmit.Előbb tanultál volna róluk valamit.
2010. jún. 23. 20:27
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Tesóméknak is egy beagle kutyusuk van. Amikor vették kb 2 hónapos lehetett, mint most a tied, és a lakásban tartották. Állandóan bepisilt, bekakilt mindenhová, volt neki alom, de nem ment oda soha. Aztán pár hónap után rájöttek tesómék, hogy nem tudják ránevelni + a beagle nem szobakutya. Neki kell a folyamatos mozgás, nagyon eleven kutya. Neki nem jó bent lennie, mégha sétáltatod is rendesen. Szóval ha teheted, rakd ki az udvarra, örülni fog:)
2010. jún. 23. 20:30
 5/28 anonim ***** válasza:

20:30-as vagyok, igen kutyapelenkája volt, nem is alom.. de arra se szokott rá.

Egyébként meg nagyon aranyosak a beagle-k:)))

2010. jún. 23. 20:31
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Kutya orrát nem nyomjuk se vizeletbe sem székletbe!!! Nem macska hogy alomba szoktasd! Tényleg inkább a le terített kutyapelenka amire rá kell tenni ha látod hogy pisilni készül!Amikor oda végzi el a dolgát megdicséred ha nem akkor leszidod!Sokszor fog mellé pisilni is de az sem katasztrófa!
2010. jún. 23. 20:33
 7/28 A kérdező kommentje:

"A te orrodat kellene beleverni a piszokba, mert kellett neked kiskutya"

Ha érdemleges tanácsot nem tudsz adni csak gorombáskodni akkor inkább ne írj!

2010. jún. 23. 20:36
 8/28 Akiteki ***** válasza:

Pedig igaza van.

Nem macska, hogy alomra járjon.

Próbáld ki, milyen érzés, ha belenyomják az orrod a pisibe.

Attól még nem fogja érteni, legfeljebb idegbeteg lesz.

Vidd le sétálni és ott szarjon, ne a lakásban.

2010. jún. 23. 20:40
 9/28 anonim ***** válasza:
A kutya nem macska, neki nagyon ellenkezik az ösztöneivel, hogy a lakhelyére piszkítson. Ha van kert, akkor oda szoktassátok, ha nincs, akkor kutyapelus(nem a kutyára kell ráadni, hanem egy leterített anyag, ami nem ereszti át a pisit. A kutya orrának belenyomkodása a pisibe nagy butaság, mert ezzel csak megfélemlíted a kiskutyát, de ezt nem fogja azzal összekötni, hogy azért kapta, mert odacsinált. A kutya nem fog alomra szokni, főleg nem 8 hetes korában.
2010. jún. 23. 20:42
 10/28 A kérdező kommentje:
A kutyus amúgy kertes háznál van, de mivel még csak 8 hetes nagyon sír a gazdi után. Nem tudom sokáig az udvaron hagyni mert jön és kaparja az ajtót hogy bejöjjön. Az ajtók általában nyitva vannak csak szúnyogháló van de azt ki tudja lökni ha akarja de még egyszer sem akart wc-zés céljából kimenni. Nem akarjuk szobakutyának tartani, csak amíg kicsike és babusgatni kell muszáj hogy bent legyen.
2010. jún. 23. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!