Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki fogja bírni? Hogy oldjam meg?

Ki fogja bírni? Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy beteg vagyok. Valami hülye vírust elkaptam. Tegnap hazajöttem melóból, mert a wcről alig bírtam szabadulni. Szóval panelban lakunk, és a kutyusom 4 sétához van szokva. Párom reggel 6kor leviszi, én délben (mert 2re járok dolgozni) utána 6kor megy le vacsi előtt, és este 10kor alvás előtt. Mindjárt jönne a déli séta, de én nem megyek dolgozni, mert még mindig nagyon rosszul vagyok. A kutyát akiért felelőséget vállaltam nem merem levinni sétálni most. Emiatt mégrosszabbul érzem magam. Már mindenre gondoltam, hogy csak 5 percre hogyan jussak le. De nagyon nagyon gyenge vagyok (szerintem sosem éreztem magamat ennyire gyengének). Párom háromnegyed 4re ér haza, ő azonnal levinné. De az 10 óra amíg nem sétált. Más kutyák hozzá vannak szoktatva panelban, hogy 8-9-10 órákat egyedül vannak, de én direkt mentem délutános műszakba, hogy ne kelljen egyedül lennie csak napi 2 és fél - 3 órát.

Kibírja most az egyszer? Nagyon nem akarom, hogy tartogassa. Sosem voltam ilyen helyzetben, pedig már 5 éves a kutyusunk.

2018. okt. 9. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer-kétszer persze, hogy kibír többet, mint amennyihez szokva van. Pláne ha látja, hogy baj van. Az én örökmozgó terrierem, akivel reggelente 8km sétával kezdük a napot, mozdulatlanul fekszik az ágyam mellett egész nap, amikor beteg vagyok. Bezzeg ha csak elúszok az idővel, akkor bőszen jelzi, hogy na, indulás van már, topog az ajtóban. Szóval engedd el a bűntudatot, egy napot ki fog bírni. Komolyan. Koncentrálj a gyógyulásra. :)
2018. okt. 9. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Összeszedtem magamat 10 percre, bár sétának nrm mondhatót alkottunk, de legalább az eü dolgait elvégezte, és én is boldogabb vagyok, hogy nem miattam tartogatja. Most visszabújunk az ágyikóba.

2018. okt. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!