Ki fogja bírni? Hogy oldjam meg?
Az a helyzet, hogy beteg vagyok. Valami hülye vírust elkaptam. Tegnap hazajöttem melóból, mert a wcről alig bírtam szabadulni. Szóval panelban lakunk, és a kutyusom 4 sétához van szokva. Párom reggel 6kor leviszi, én délben (mert 2re járok dolgozni) utána 6kor megy le vacsi előtt, és este 10kor alvás előtt. Mindjárt jönne a déli séta, de én nem megyek dolgozni, mert még mindig nagyon rosszul vagyok. A kutyát akiért felelőséget vállaltam nem merem levinni sétálni most. Emiatt mégrosszabbul érzem magam. Már mindenre gondoltam, hogy csak 5 percre hogyan jussak le. De nagyon nagyon gyenge vagyok (szerintem sosem éreztem magamat ennyire gyengének). Párom háromnegyed 4re ér haza, ő azonnal levinné. De az 10 óra amíg nem sétált. Más kutyák hozzá vannak szoktatva panelban, hogy 8-9-10 órákat egyedül vannak, de én direkt mentem délutános műszakba, hogy ne kelljen egyedül lennie csak napi 2 és fél - 3 órát.
Kibírja most az egyszer? Nagyon nem akarom, hogy tartogassa. Sosem voltam ilyen helyzetben, pedig már 5 éves a kutyusunk.
Köszönöm a válaszodat!
Összeszedtem magamat 10 percre, bár sétának nrm mondhatót alkottunk, de legalább az eü dolgait elvégezte, és én is boldogabb vagyok, hogy nem miattam tartogatja. Most visszabújunk az ágyikóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!